Κιβρακίδης: "Δεν είδα αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή"

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης, αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη της ομάδας του Περιστερίου επί του Παναιτωλικού, ενώ πήρε θέση και για την πολυσυζητημένη φάση με το ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων.

Κιβρακίδης: "Δεν είδα αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Για το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή στο ματς με τον Παναιτωλικό: "Δεν είδα αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή".

Για το πόσο βοήθησε το γρήγορο γκολ: "Φάνηκε από την αρχή ότι η ομάδα ανέβηκε, δεν χάσαμε μονομαχίες, μας έδωσε το γκολ ψυχολογία και ώθηση. Αν το γήπεδο δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση, θα βάζαμε κι άλλο γκολ. Ο προπονητής μας είπε, μπείτε παίξτε και ο καλύτερος θα πάρει το παιχνίδι".

Για τον Παναιτωλικό: "Πολύ καλή ομάδα, πολύ δύσκολη έδρα, μετά το γκολ έχασε ευκαιρίες, ήμασταν και λίγο τυχεροί".

Για τους στόχους του Ατρόμητου: "Στόχος μας είναι η πεντάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας, για να καλύψουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει. Κοιτάζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός. Δεν αλλάζει κάτι επειδή κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα".

Για την φετινή σεζόν, το είδωλο του και τον πιο δύσκολο αντίπαλο: "Μπορώ να είμαι βασικός, είναι πολύ καλός και έμπειρος ο Βαγγέλης Νάστος για να τον ανταγωνιστώ. Ο Νέστα είναι ο αμυντικός που μου άρεσε από μικρός, επειδή έπαιξα αντίπαλος στην προπόνηση, ο Μαρσελίνιο πολύ καλός".

Για τις διαφορές που συνάντησε στην Super League σε σχέση με την Football League: "Από αυτό που ήμουν στη Β” Εθνική είναι πολύ διαφορετικό. Συνέχεια συγκεντρωμένος, σε όλη τη διάρκεια, για να μην δέχεσαι όπως χθες γκολ στο 92′".

Για το τι ομάδα υποστηρίζει στο εξωτερικό: "Μου αρέσει το ισπανικό πρωτάθλημα, είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα".

Διαβάστε ακόμα:

Το ακυρωθέν γκολ του Παναιτωλικού (VIDEO+PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK