Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Μπριζ σε φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία. Τρομερό γκολ ο Πέλκας, άρεσε η ομάδα του Ίβιτς που έκανε γεμάτη εμφάνιση.

Κλαμπ Μπριζ  - ΠΑΟΚ 0-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο χαμόγελα σκόρπισε η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο στο φιλικό με τη Μπριζ. Χάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι σε σουτ του Τζάλμα στο 16ο λεπτό, η ομάδα του Ιβιτς στάθηκε μια χαρά απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου, δείχνοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Βλέπετε, το προηγούμενο φιλικό και τα 14 γκολ κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα δεν ήταν για εξαγωγή συμπερασμάτων. Αυτή τη φορά, όμως, ο Δικέφαλος κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, έβγαλε ενθαρρυντικά στοιχεία στο γήπεδο.

Ο Ιβιτς ξεκίνησε με τους: Γλύκο, Λέο Μάτος, Πούγγουρα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Περέιρα, Μυστακίδη, Τζάλμα και Αθανασιάδη. Έβγαλε επιθετικότητα και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και σωστές αντιδράσεις στην άμυνα. Η μοναδική φορά που απειλήθηκε από τη Μπριζ ήταν στο 34' στο δοκάρι του Σίμονς, μετά από λάθος του Πούγγουρα.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές χάλασαν την εικόνα. Χαρίσης, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Κίτσιου και Μαλεζάς πέρασαν στον αγώνα και εκτός βγήκαν οι Περέιρα, Μάτος, Μυστακίδης, Πούγγουρας και Κάμπος.

Όπως είναι λογικό ο ρυθμός στην αρχή έπεσε μέχρι οι ποδοσφαιριστές να βρουν τα πατήματά τους και δεν είδαμε κάποια αξιόλογη φάση. Έπρεπε να φτάσουμε στο 58' για να δούμε τον ΠΑΟΚ να απειλεί ξανά, πάλι με δοκάρι, πάλι με τον Τζάλμα (σε σέντρα σουτ).

Μετά από δύο δοκάρια είχαμε και γκολ, με τον Δικέφαλο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ στο 70ο λεπτό μετά από ωραία αντεπίθεση. Ο Γιαννούλης πέταξε την μπάλα στον Ροντρίγκες, αυτός σέρβιρε στον Κουλούρη, ο οποίος έκανε το 1-0 από κοντά.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 από τον Πέλκα. Εξαιρετικό σλάλομ και τσίμπημα της μπάλας, η οποία πήρε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Κλάουντεμιρ ο ΠΑΟΚ δεν έφαγε φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έκανε πολύ γεμάτη εμφάνιση, μετά το μουδιασμένο -λόγω αλλαγών- ξεκίνημα και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Βελλίδης), Μάτος (46' Κίτσιου), Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Τζαβέλλας (60' Κρέσπο), Λέοβατς (60' Γιαννούλης), Τζιόλης (46' Χαρίσης), Τσίμιροτ (60' Ζάιρο), Κάμπος (60' Κοροβέσης), Περέιρα (46' Πέλκας), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Αθανασιάδης (60' Κουλούρης).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK