Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη και να χαλάει μία ωραία ποδοσφαιρική σχέση

Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση παίκτη της Λάτσιο βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Lazio's goalkeeper Ivan Provedel makes a save during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Stadio Olimpico stadium in Rome, Italy, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Φάση από αναμέτρηση Γιουβέντους - Λάτσιο AP

Το θέμα του Λουίς Αλμπέρτο δεν είναι το μόνο ανοιχτό στην Λάτσιο, αφού όπως όλα δείχνουν χάνεται κι άλλος σημαντικός ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Πρόκειται για τον Φελίπε Άντερσον έστω κι αν τις προηγούμενες μέρες βγήκε στον Τύπο η φήμη πως ο Λοτίτο τα έχει βρει με τον Βραζιλιάνο για νέο συμβόλαιο.

Δεν υπάρχει τίποτα καθώς ο 31χρονος -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- τα έχει βρει σε όλα με την Γιουβέντους και αποτελεί θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας. Η σχέση του Φελίπε Άντερσον με την Λάτσιο είναι ιδιαίτερη καθώς έχει περάσει δύο θητείες στην Ρώμη.

Το '13 οι Ιταλοί τον είχαν αγοράσει από την Σάντος αντί 7,5 εκατ. ευρώ και το 2018 τον είχαν πουλήσει στην Γουέστ Χαμ με 38.000.000 ευρώ. Το '20 οι Άγγλοι τον δάνεισαν στην Πόρτο και το '21 ο έμπειρος επιθετικός γύρισε στην Λάτσιο με 3.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως και η Γιουβέντους έχει ανοιχτά ζητήματα παρά τις επικείμενες μεταγραφές μια και πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαριστεί το status του Αλέγκρι. Μέχρι στιγμής η Γιούβε δεν έχει δείξει τι πρόκειται να κάνει με τον Ιταλό ενώ παράλληλα στον Τύπο κυκλοφορεί το σενάριο αλλαγής προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK