"Κλειδώνει" για Ντίας, ξεκαθαρίζει για Μπράβο

Η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του 2017 θέλει να πατήσει γκάζι στο μεταγραφικό για να κλειδώσει τον Ντίας, να «τρέξει» την περίπτωση του Μπράβο και να κινηθεί για ένα αριστερό μπακ.

"Κλειδώνει" για Ντίας, ξεκαθαρίζει για Μπράβο

H εβδομάδα που τρέχει είναι αρκετά καθοριστική για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθώς εντός αυτής αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για τις οποίες απέμεναν μόνο τα τυπικά, αλλά και να "τρέξουν" οι περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και έχουν ακόμα… ψωμί.

Αρχικά η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Τσιντώτα που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, ενώ υπογράφει και ο Μελικιώτης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα στο θέμα του επιθετικού, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ καταλήγει στην περίπτωση του Χόρχε Περέιρα Ντίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ασχολούνται πια με το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής. Ο Αργεντίνος μένει ελεύθερος από την Τζοχόρ της Μαλαισίας και βρίσκεται κάτι λιγότερο από ένα βήμα μακριά από το κατώφλι της "Ένωσης". Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να τον φέρουν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να κλείσει και τυπικά η συγκεκριμένη ιστορία προκειμένου να μπει στους ρυθμούς της ομάδας το συντομότερο δυνατό ο Αργεντίνος επιθετικός για να προσαρμοστεί άμεσα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Νοεμβρίου και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί ένα διάστημα.

Από την άλλη, στην "Ένωση" θέλουν να τρέξουν και το θέμα του Φρεντερίκο Μπράβο όμως για την ώρα υπάρχει… πορεία στην περίπτωση του Αργεντίνου (διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο) πρώην άσου της Μπόκα και της Νέας Υόρκης. Το θέμα του Μπράβο δεν είναι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- τόσο προχωρημένο όσο του Ντίας και θα χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει.

Σε ό,τι αφορά με τις υπόλοιπες θέσεις, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός. Η περίπτωση που εξετάζεται δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως είναι σχεδόν κλειδωμένη η απόφαση για απόκτηση ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση που διαπιστώθηκε αδυναμία στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK