"Κλείνει" και Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός

Για άλλη μία μεταγραφική έκπληξη φουλάρει ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει στο στόχαστρο και είναι πολύ πιθανό να εντάξουν στο δυναμικό τους μέσα στις επόμενες ημέρες ή ώρες τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

"Κλείνει" και Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός

Ο Νορβηγός δεξιός φουλ μπακ, ο οποίος καλύπτει όλη την πτέρυγα βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας και αναμένεται να αποτελέσει, εκτός απροόπτου, την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Λίγες ώρες μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου Αρμένιου εξτρέμ Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος πέρασε και τη βόλτα του από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί με τη σύζυγό του λίγες ώρες πριν τη σχετική ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ζευγαρώσουν τις λύσεις και στο δεξί άκρο της άμυνας πλαισιώνοντας τον Σαλίνο με τον 22χρονο διεθνή άσο.

Ο Ελαμπντελαουί με το όνομα… γλωσσοδέτη έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι απ’ όπου παραχωρήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη γερμανική Μπραουνσβάιγκ. Με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος (2314 αγωνιστικά λεπτά) πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Το εντυπωσιακό με τον Νορβηγό διεθνή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2015 είναι ότι παίζει με την ίδια περίπου ευχέρεια και μπακ και χαφ, αλλά και εξτρέμ από τη δεξιά πτέρυγα με κύριο προσόν την ταχύτητα και την καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι δηλαδή αμυντικός με επιθετικές αρετές, στοιχείο που επιζητά ο Μίτσελ από τους ακραίους μπακ.

Η αξία του Ελαμπντελαουί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σύμφωνα με ξένες ιστοσελίδες κυμαίνεται γύρω στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στη διάρκεια της φετινής περιόδου κατάφερε να την διπλασιάσει, κάτι που δείχνει πως έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK