Κλείνει και Σιμόες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προχωράει σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον Σιμόες.

FUTEBOL - Pedro Moreira e Andre Simoes durante o jogo Moreirense - Rio Ave, referente a 4 Jornada da Liga. Estadio Comendador Joaquim de Almeida Freitas, em Moreira de Conegos. Sabado, 13 de Setembro de 2014. (ASF/PAULO ESTEVES)
FUTEBOL - Pedro Moreira e Andre Simoes durante o jogo Moreirense - Rio Ave, referente a 4 Jornada da Liga. Estadio Comendador Joaquim de Almeida Freitas, em Moreira de Conegos. Sabado, 13 de Setembro de 2014. (ASF/PAULO ESTEVES) ASF

Με τον τρόπο που έκλεισε το 2014 ετοιμάζεται να "μπει" στο 2015 η ΑΕΚ, πραγματοποιώντας δηλαδή μία ακόμα μεταγραφή! Μετά την απόκτηση του Γιακόμπ Γιόχανσον, που ετοιμάζεται για την μόνιμη εγκατάστασή του στην χώρα μας, η «Ένωση» προχωρά με… χίλια, για να ανακοινώσει μία ακόμα σπουδαία κίνηση, κλείνοντας από τώρα για το καλοκαίρι τον Αντρέ Σιμόες!

Ο Πορτογάλος χαφ της Μορεϊρένσε με την οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν, ήταν ο πρώτος στόχος των «κιτρινόμαυρων» ενόψει καλοκαιριού, που βλέπουν στο πρόσωπό του τον μέσο που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Γιόχανσον και Μάνταλο, στον χώρο της μεσαίας γραμμής, συνθέτοντας μαζί τους μια τριπλέτα επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Για τον Σιμόες υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από μεγάλους συλλόγους της πατρίδας του, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν «δουλέψει» καλά την υπόθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από μέρα σε μέρα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση η οποία θα «κλειδώνει» οριστικά και αμετάκλητα τη συμφωνία των δύο πλευρών για να συνεργαστούν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK