Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καταλήγει στη λύση του Χουάν Κάρλος Παρέδες για το το δεξί άκρο της άμυνάς του στο παραπέντε της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου.

Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε επίσημα πριν λίγες ημέρες τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (Χαλ) ενώ όλα δείχνουν πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς να ξεκινήσει μία νέα ποδοσφαιριστή ζωή στην Premier League (Κρίσταλ Πάλας), ταυτόχρονα όμως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας κάνουν κινήσεις για την ενίσχυσή τους.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας επιλέχτηκε ο Αλί Σισοκό της Άστον Βίλα που αποκτήθηκε μέχρι το φινάλε της σεζόν και όλα δείχνουν πως μέχρι να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών του Ιανουαρίου θα έχει γίνει μία ακόμα κίνηση.

Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός

Αυτός θα είναι ο διεθνής με το Εκουαδόρ Κάρλος Παρέδες που κλείνει στους “ερυθρόλευκους” ( έρχεται στη χώρα μας στις 3.40 το πρωί της Τρίτης), και αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ εώς το καλοκαίρι.

Παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Παρέδες, τελικά είχαν δίκιο στην Αγγλία που υποστήριζαν ότι “παίζουν” δυνατά οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον διεθνή με τη φανέλα της Εθνικής Εκουαδόρ, Κάρλος Παρέδες από την Γουότφορντ.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του στην Γουότφορντ, αφού φέτος έχει παίξει μόλις... 17 λεπτά σε αγώνα Λιγκ Καπ του Αυγούστου!

O Παρέδες είναι στην Premier League και συγκεκριμένα από το 2014 στην Γουότφορντ, με την οποία έχει παίξει 56 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ούτε Παρέδες, ούτε Ρομέρο για Ολυμπιακό
Ιταλικό δημοσίευμα για Παρέδες και Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK