Κλείνει το σπίτι του Μάρκο Σίλβα ο Μιλιβόγεβιτς

Μετά το διπλό της Σουόνσι την έδρα της Σάντερλαντ, η Χαλ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για να ελπίζει σε παραμονή.

Crystal Palace's Luka Milivojevic, centre left, celebrates after scoring a penalty during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Milivojevic AP

Αυτή η ήττα-σοκ την προηγούμενη αγωνιστική στο σπίτι της από την Σάντερλαντ, φαίνεται πως θα κοστίσει ακριβά στην Χαλ. Κόντρα στην ίδια αντίπαλο, η Σουόνσι έκανε κατάθεση ψυχής και επικράτησε με 2-0, παίρνοντας διαφορά τεσσάρων πόντων από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Τι σημαίνει αυτό; Η Χαλ θέλει διπλό στην Πάλας την Κυριακή για να μειώσει στον πόντο και όλα να παιχτούν την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση ισοβαθμίας η Σουόνσι έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων, μία διαφορά που δύσκολα θα γεφυρωθεί σε δυο παιχνίδια.

Όπως έχει αποκαλύψει το Contra.gr, ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, οπότε λογικά θα τον δούμε στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα περίοδο ότι κι αν γίνει με την Χαλ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

16η Κρίσταλ Πάλας 38 (-15)

17η Σουόνσι 38 (-26)

18η Χαλ 34 (-33)

19η Μίντλεσμπρο 28 (-23)

20η Σάντερλαντ 24 (-34)

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK