Κλείνει τον δρόμο στον Ροντρίγκες ο Σαββίδης

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι κάτοικος Τουρκίας από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Οι Τούρκοι φαίνεται πως σκέφτονται τη... φυγή του, εμπλέκοντας επιστροφή του 26χρονου στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιώργος Σαββίδης έχει άλλη άποψη. (PHOTO)

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο 26χρονος δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα 3 εκατομμύρια που δαπάνησε η "Γαλατά" τον περασμένο Ιανουάριο για χάρη του, και οι Τούρκοι φαίνεται πως σχεδιάζουν ήδη τη φυγή του.

Και όχι οπουδήποτε, αλλά στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ! Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν τη δυσαρέσκεια του Ροντρίγκες σχετικά με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του. Ο επιθετικός χαφ, λέγεται πως μετέφερε στη διοίκηση της τουρκικής ομάδας πως επιθυμεί τη φυγή του από την ομάδα, με προορισμό τον ΠΑΟΚ, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ, ανέβασε φωτογραφία από την επίσημη παρουσίαση του πρώην παίκτη του, συνοδευόμενη με το σχόλιο "καμία πιθανότητα", κλείνοντας την πόρτα σε ότι φημολογία πήγε να εξελιχτεί με την επιστροφή του 26χρονου.

Κλείνει τον δρόμο στον Ροντρίγκες ο Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK