Κλείνουν τα εισιτήρια για τους τελικούς του Champions League και του Europa League

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι ανοικτά σήμερα και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους ημιτελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης.

Κλείνουν τα εισιτήρια για τους τελικούς του Champions League και του Europa League

Τα ζευγάρια των τελικών του Champions League και του Europa League βγαίνουν αυτή την εβδομάδα. Σήμερα και αύριο, στις 22:00, θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League και την Πέμπτη οι αντίστοιχες αναμετρήσεις του Europa League.

Στο Champions League η Μάντσεστερ Σίτι πήρε προβάδισμα για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης μετά την εκτός έδρας νίκη της με 1-2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Προκρίνεται σήμερα και με την ισοπαλία.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφεραν στον πρώτο ημιτελικό στη Μαδρίτη. Θα τους λύσουν αύριο (22:00) στο Λονδίνο.

Την Πέμπτη (22:00) παίρνει σειρά το Europa League με τους 2 αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ και Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα play off της Super League

Αύριο επιστρέφουν στη δράση και τα play off της Super League, όπου γίνεται μεγάλη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (21:30) και τους αγώνες Άρης-Ολυμπιακός (17:15) και Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30).

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι ανοικτά σήμερα και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους ημιτελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης και τα play off της Super League.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρονται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Συνεχίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», ενώ η «Επιστροφή Στοιχήματος» ισχύει για τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ και Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους 2 ημιτελικούς του Champions League και στα 3 παιχνίδια των play off της Super League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης».

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει και την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK