ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Kλεισμένος” ο Αλέξις, ενδιαφέρον για Πέπε

Στην άμυνα θα είναι η πρώτη ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή περίοδο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "As" o Αλέξις Ρουάνο της Χετάφε έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των "μερένγκες" και έναντι του ποσού των 8 εκ. ευρώ θα μετακομίσει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

“Kλεισμένος” ο Αλέξις, ενδιαφέρον για Πέπε
Στην άμυνα θα είναι η πρώτη ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή περίοδο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “As” o
Αλέξις Ρουάνο της Χετάφε έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των “μερένγκες” και έναντι του ποσού των 8 εκ. ευρώ θα μετακομίσει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

“Ο Αλέξις είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης και σίγουρα θα μας απασχολήσει”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της “βασίλισσας”, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει την απόκτηση του 21χρονου παίκτη των Μαδριλένων.

Ο Αλέξις έκανε ντεμπούτο στην Πριμέρα με τη φανέλα της Μάλαγα, την περίοδο 2003/04 και έκτοτε μετρά 68 παρουσίες και τέσσερα γκολ στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Μαδριλένοι δείχνουν διατεθειμένοι να πλαισιώσουν τον Φάμπιο Καναβάρο με αξιόλογους αμυντικούς και γι’ αυτό το λόγο ο επόμενος στη λίστα είναι ο Πέπε της Πόρτο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση από τις διοικήσεις των δύο ομάδων για περαιτέρω επαφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK