"Κλειστή" αύξηση ύψους 14.8 εκ. ευρώ

Μόνο σε όσους μπορούν να διαθέσουν από 100.000 ευρώ και άνω απευθύνεται η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που προκήρυξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Κλειστή" αύξηση ύψους 14.8 εκ. ευρώ

Στη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε το μεσημέρι στην Τούμπα, εγκρίθηκε η αύξηση μεταχικού κεφαλαίου μέχρι το ποσό των 14.850.000 ευρώ. Οι νέες μετοχές που θα εκδοθούν θα έχουν ονομαστική αξία 0,30 και θα διατίθενται με τιμή 0,33 ευρώ.

Η αύξηση θα είναι ανοιχτή μόνο για επενδυτές που μπορούν να διαθέσουν από 100.000 ευρώ και άνω. Μάλιστα αναγνώστηκε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία εξηγείται, κυρίως λόγω οικονομικής κρίσης, γιατί γίνεται η επιλογής της "κλειστής" αύξησης.

Εφόσον η αύξηση καλυφθεί πλήρως το μετοχικό κεφάλαιο θα φθάσει τα 52.629.497 ευρώ. Η αύξηση θα είναι ανοιχτή για τέσσερις μήνες (έως τις 31 Ιουλίου 2014) με δικαίωμα παράτασης για ένα μήνα.

Περί μεταγραφών και... Ολυμπιακού

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, υπήρξαν ερωτήματα από τους μικρομετόχους. Η πρώτη πρόταση ήταν να γίνει συνάντηση του Σαββίδη με τους μικρομετόχους.

Ο Ζήσης Βρύζας δεσμεύτηκε ότι θα τη μεταφέρει στον μεγαλομέτοχο, τονίζοντας ότι λόγω του μεγάλου αριθμού μικρομετόχων είναι δύσκολη στην οργάνωσή της.

Ακόμη έγινε λόγος για μεταγραφές νεαρών παικτών από την Ελλάδα και για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να παίρνει τα καλύτερα ταλέντα και όχι να επικρατεί σ' αυτό τον τομέα ο Ολυμπιακός, με τον Βρύζα να τονίζει πως οι "ερυθρόλευκοι" επικρατούσαν οικονομικά για μεγάλο διάστημα, πλέον, όμως, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί όποιον παίκτη θεωρεί αξιόλογο να τον αποκτά.

Για το θέμα Ολαϊτάν και το αν χάθηκε για 300.000 ευρώ που φάνηκαν πολλά στη Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Βρύζας δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK