Κλίμα δυσπιστίας. Την Τρίτη τα λέει με μετόχους ο Κιντής

Τόσο από το ραντεβού της προηγούμενης εβδομάδας, όσο και από την καθημερινή τριβή αλλά και κάποια... παράπονα του ενός για τον άλλον, είναι σαφές πως μεταξύ Μπάγεβιτς και Κιντή δεν έχει καλλιεργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης. Ολα αυτά την ώρα που ο Γενάρης πλησιάζει και το μπάτζετ για μεταγραφές δεν έχει καθοριστεί.

Κλίμα δυσπιστίας. Την Τρίτη τα λέει με μετόχους ο Κιντής
Την Τρίτη αναμένεται να συναντηθεί με μετόχους της ΠΑΕ ο Γιώργος Κιντής για να μεταφέρει προθέσεις και σκέψεις του Μπάγεβιτς. Ουσιαστικά το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε προ ημερών με προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Μπάτζετ συγκεκριμένο για τον Γενάρη, έτσι όπως επιθυμούσε να δουλέψει ο Κιντής, δεν υπάρχει διότι Μπάγεβιτς και Μανωλάς δεν ήταν σε θέση να παραδώσουν έκθεση με το ποσό που κρίνουν πως πρέπει να δαπανηθεί τον Γενάρη.

"Δεν μπορώ να σου πω νούμερα γιατί δεν ξέρω πόσο ακριβώς κοστίζουν. Εγώ μπορώ να σου δώσω λίστα με παίκτες" φέρεται να είπε ο Ντούσκο στον Κιντή. Το κόστος των μετεγγραφών είναι ένα ζήτημα για το οποίο ο Κιντής περιμένει προφανώς απάντηση από τον Μανωλά, με το σκεπτικό ότι στις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή είναι και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός με συγκεκριμένα ποσά. Η ουσία είναι ότι την Τρίτη ο Κιντής δεν θα είναι σε θέση να πει στους μετόχους ότι τον Γενάρη απαιτούνται δυο, τρία ή τέσσερα εκατομμύρια.

Τόσο από το ραντεβού της προηγούμενης εβδομάδας, όσο και από την καθημερινή τριβή αλλά και κάποια... παράπονα του ενός για τον άλλον, είναι σαφές πως μεταξύ προέδρου και προπονητή δεν έχει καλλιεργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης.

Ο Κιντής, όταν συμφώνησε να αναλάβει την προεδρία έθεσε ως βασικό όρο τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει (απαραιτήτως με μπίζνες πλαν). Και από τις 3 Δεκεμβρίου είχε ζητήσει εγγράφως από προπονητή-τεχνικό διευθυντή κάποια βασικά πράγματα, τα οποία ακόμα περιμένει. Ο Μπάγεβιτς δείχνει να επιφυλακτικός απέναντι στον Κιντή και ίσως γι’ αυτό να φταίει (και) η προ πενταετία "κόντρα" τους.

Τον απέρριψαν

Το contra.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι Μπάγεβιτς και Μανωλάς εισηγήθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου την μετεγγραφή 27χρονου Αργεντινού επιτελικού χαφ με ιταλικό διαβατήριο (και θητεία μεταξύ άλλων σε αγγλικό και ιταλικό πρωτάθλημα) που είχε μείνει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Ποδοσφαιριστής τα δικαιώματα του οποίου είχε ο μάνατζερ Γιάννης Καινούριος και θα κόστιζε στην ΑΕΚ 300 και 350 χιλιάρικα τα επόμενα δυο χρόνια. Η μετεγγραφή δεν εγκρίθηκε από Κιντή και άλλους δυο μετόχους στις 8 Δεκεμβρίου, διότι το βιογραφικό του (66 επίσημα ματς την τελευταία πενταετία) δεν έλεγε και πολλά πράγματα.

Ο Μπάγεβιτς έδειχνε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μ’ αυτή την εξέλιξη και κατά πληροφορίες σε συνομιλία που είχε με τον Μελισσανίδη φέρεται να είπε ότι «ο πρόεδρος νομίζει ότι τα ξέρει όλα.» (Στο μεταξύ ο Αργεντινός χαφ αντί για την ΑΕΚ έκλεισε τελικώς σε ομάδα της Κολομβίας).

Από τότε πάει να καλλιεργηθεί ένα κλίμα δυσπιστίας, γύρω από τις μετεγγραφικές κινήσεις με παίκτες από την Αργεντινή. Υπάρχει εισήγηση του Μανωλά για την απόκτηση Ασεβέδο και Σάφερ και παράγοντες της ΑΕΚ απευθύνονται στον ...Ίλια Ίβιτς για να ρωτήσουν «πόσο καλοί παίκτες είναι» και «πόσο πιθανώς να κοστίζουν»!

Ο Μπάγεβιτς μεταξύ άλλων φέρεται να έχει ζητήσει τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού (παίκτης του Καινούριου), αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα γίνει αυτή η μετεγγραφή.

Κι ενώ ο Τάκης Κανελλόπουλος φέρεται να έχει ανοιχτή γραμμή με Πανιώνιο (Κ.Τσακίρη) για τον Μανιάτη, με βάση τις ανάγκες της ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο οι μέτοχοι θα πρέπει να βάλουν από την τσέπη τους 13,5-14 εκ.ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα όποια χρήματα δαπανηθούν τον Ιανουάριο για μετεγγραφές. Από το καλοκαίρι του 2004 έχουν επενδύσει περί τα 28 εκατομμύρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK