Κλίνσμαν: "Γιατί είναι δύσκολο για τη FIFA να επιλέγει διαιτητές;"

Ο Γίργκεν Κλίνσμαν προσπάθησε να δείξει ανεπηρέαστος από τον ορισμό του Αλγερινού Τζαμέλ Χαϊμουντί στην αναμέτρηση με το Βέλγιο για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά... λύγισε.

Κλίνσμαν: "Γιατί είναι δύσκολο για τη FIFA να επιλέγει διαιτητές;"

Ο εκλέκτορας της εθνικής των ΗΠΑ ανέφερε αρχικά ότι " ελπίζω ότι δεν αποτελέσει πρόβλημα γιατί ξέρουμε ότι σφύριξε σε δύο παιχνίδια ως εδώ και πήγε πολύ καλά".

Δεν απέφυγε ωστόσο τα σενάρια συνωμοσίας. Ανέφερε χαρακτηριστικά: " Προέρχεται βέβαια από τον όμιλο που ήταν μαζί Βέλγιο και Αλγερία. Μπορεί να μιλάει γαλλικά με τους αντιπάλους και προέρχεται από τη ζώρα που νικήσαμε στο τελευταίο λεπτό στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Και εκεί άρχισε την επίθεση στη FIFA λέγοντας ειρωνικά: " Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να επιλέξει τους κατάλληλους διαιτητές για τα κατάλληλα παιχνίδια. Ξέρω ότι για τη FIFA είναι πάντα δύσκολο. Το δίνουμε το άλλοθι της αμφιβολίας. Σεβόμαστε την απόφαση και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά".

Ο Μαρκ Βίλμοντς από την πλευρά του αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, σημειώνοντας απλώς ότι " αν μιλάς για τους διαιτητές ψάχνεις για δικαιολογίες πριν από τον αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK