ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήθηκε σε απολογία ο Γκαρσία για βιαιοπραγία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΚ διότι "στο 41΄ λεπτό του αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή SANTO DIOGO LUIS και συγκεκριμένα τον γρονθοκοπήσατε στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή" όπως αναφέρει το κατηγορητήριο. (Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ).

Κλήθηκε σε απολογία ο Γκαρσία για βιαιοπραγία

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ και ο Γκαρσία κινδυνεύει με ποινή από 3 έως 8 αγωνιστικές. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει άδικη την κλήση του Γκαρσία, θεωρώντας ότι έπρεπε να κληθεί σε απολογία και ο Ντιόγκο για την αγκωνιά που έδωσε στον Γκαρσία στο 40΄ με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δύο μπροστινά του δόντια, η οποία επίσης φαίνεται στο βίντεο. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να «απαντήσει» με καταγγελία στον αθλητικό δικαστή για την αγκωνιά Ντιόγκο. Ο Γκαρσία θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε στην προπόνηση της Τρίτης και εμψύχωσε τους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Δάρλας, ο Ίβιτς και ο Κονσεϊσάο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα διότι έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Αναστασάκος έλειπε με άδεια στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK