Κλήθηκε σε απολογία ο Μάκης Ψωμιάδης

Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή θα βρεθούν την Παρασκευή 20/10 η ΠΑΕ Ακράτητος και ο Μάκης Ψωμιάδης για το "θερμό" επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ματς πρωταθλήματος του Ακράτητου με τον Ιωνικό.

Κλήθηκε σε απολογία ο Μάκης Ψωμιάδης

Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή θα βρεθούν την Παρασκευή 20/10 η ΠΑΕ Ακράτητος και ο Μάκης Ψωμιάδης για το "θερμό" επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ματς πρωταθλήματος του Ακράτητου με τον Ιωνικό. Τα όσα γράφτηκαν στον αθλητικό και πολιτικό Τύπο δεν θα μπορούσαν να αφήσουν...ασυγκίνητη την αθλητική δικαιοσύνη, ειδικά μετά και την σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΑΕ από τον Υφυπουργό πολιτισμού, αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό.

"Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 21-10-2005 και ώρα 09:30 την ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ και τον κ. Χ. ΨΩΜΙΑΔΗ με βάση το από 4-10-05 έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού καθώς και τις δημοσιεύσεις στον αθλητικό και πολιτικό τύπο για τα γεγονότα που τελέστηκαν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ - ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και στον χώρο των αποδυτηρίων της γηπεδούχου ομάδας εκδηλώθηκαν από αυτούς , με την ιδιότητα του ενεργούντος καθ΄ οιονδήποτε τρόπο για λογαριασμό της γηπεδούχου ΠΑΕ, συμπεριφορές (ύβρεις κ΄ ξυλοδαρμοί) σε βάρος του προπονητού της ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, ILIE DUMITRESCO, οι οποίες φέρονται ότι συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Επί παραβάσει του άρθρου 30 του ΚΑΠ και του άρθρου 130 παρ. του Ν. 2725/99".

Ως μάρτυρες κλήθηκαν οι Ιλιε Ντουμιτρέσκου, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και ο παρατηρητής της ΕΠΑΕ, Ευάγγελος Μπαλόκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK