Κλοπ για Τσιμίκα: "Ο κόσμος ξεχνά πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον λόγω του Κώστα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη του στον Κώστα Τσιμίκα, τονίζοντας πως ο Έλληνας διεθνής μπακ είναι ο λόγος που οι φίλοι της Λίβερπουλ ξεχνούν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Άντι Ρόμπερτσον.

Κλοπ για Τσιμίκα: "Ο κόσμος ξεχνά πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον λόγω του Κώστα"
© 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ικανοποιημένος με τις επιλογές που έχει για το αριστερό άκρο της άμυνας εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον (27/11), αναφέρθηκε στους Άντι Ρόμπερτσον και Κώστα Τσιμίκα, που αποτελούν τις δύο αξιόπιστες λύσεις του.

Ο Έλληνας διεθνής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού κόουτς, ο οποίος του έχει δώσει φανέλα βασικού στα οκτώ από τα 11 παιχνίδια που έχει καταγράψει με τη φανέλα των Reds τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, υποστήριξε πως ο Τσιμίκας είναι ο λόγος που ο κόσμος λησμονεί το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι.

"Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός παίκτης είναι ο Ρόμπερτσον, μόνο και μόνο γιατί κι ο Τσιμίκας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ευτυχώς που είναι τόσο καλός, γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα. Πριν από τον Τσιμίκα δεν είχαμε τέτοια καλή λύση για τη θέση σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητώ τον Ρόμπερτσον και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του Κώστα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου.

Τσιμίκας: "Υγιής ο ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, βοηθάμε ο ένας τον άλλον"

Νωρίτερα την Παρασκευή (26/11) και ο Τσιμίκας αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ρόμπερτσον, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ πως έχουν ένα υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους και ο ένας βοηθάει τον άλλον.

"Είναι υγιής ανταγωνισμός. Εγώ και ο Άντι δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Δίνουμε τα πάντα για να παίξουμε στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ υγιές αυτό, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αν κάποιος θέλει κάτι το ζητάει από τον άλλον. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε για αυτό. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή δίπλα μου", υποστήριξε αρχικά ο Έλληνας διεθνής μπακ για να μιλήσει στη συνέχεια για τη νοοτροπία και τους στόχους της ομάδας:

"Προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν [χρειάζεται] να προκριθούμε ή όχι. Πάντα παίζουμε για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι (απέναντι στην Πόρτο), κερδίσαμε, πετύχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Κάθε παιχνίδι στην Premier League είναι πολύ δύσκολο. Η Σαουθάμπτον είναι πολύ καλή ομάδα, αμύνεται καλά, τρέχουν σαν τρελοί. Είναι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK