Κλοπ: "Κακή η Γιουνάιτεντ; Μαλ$@$@#"

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκνευρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν του είπαν πως η αντίπαλος του βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Κλοπ: "Κακή η Γιουνάιτεντ; Μαλ$@$@#"
klopp murinho

Το βράδυ της Δευτέρας (17/10, 22:00) η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Γιουνάιτεντ και με νίκη έχει την ευκαιρία να πιάσει Σίτι και Άρσεναλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Κλοπ... θύμωσε όταν του υπενθύμισαν πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

"Αυτά είναι μαλ@$@. Όχι, είναι βλακείες. Ποιος τα λέει αυτά; Ξεκίνησε άσχημα με την Γιουνάιτεντ; Νίκησαν τα τρία πρώτα παιχνίδια και τώρα παίρνουν χαμηλό βαθμό επειδή κερδίζουν;", είπε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε:

"Προσπαθώ να παίξω ίδιο ποδόσφαιρο με εκείνο της Ντόρτμουντ και όταν είχα αντιμετωπίσει την Ρεάλ του Μουρίνιο ήταν υπερβολικά δύσκολα τα πράγματα.

Ξέρει (ο Μουρίνιο) πως λειτουργεί το επιτυχημένο ποδόσφαιρο. Δεν τον ενδιαφέρει αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει, αρκεί να νικάει. Γιατί να τον ενδιαφέρει άλλωστε;"

Καταλήγοντας, τόνισε: "Είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαθέτει ποιότητα και επιθετικούς ποδοσφαιριστές δυνατούς, γρήγορους με εξαιρετική τεχνική. Έχουν ό,τι θέλει κάποιος για να παίξει το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Την... είπε στον Κλοπ ο Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK