Κλοπ: "Θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο όταν..."

Υποστηρίζοντας το μοντέλο του "ομαδικού ποδοσφαίρου", ο Γίργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα βγει... στη σύνταξη όταν το ποδόσφαιρο θα στηρίζεται στην αγορά ενός και μόνο ποδοσφαιριστή έναντι πολλών εκατομμυρίων.

Κλοπ: "Θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο όταν..."

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη λέει ο λαός και ο Γίργκεν Κλοπ φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα με αυτό. Ο προπονητής της Λίβερπουλ σχολίασε τις μεταγραφές των 100.000.000 τονίζοντας πως διαφωνεί με αυτές τις τακτικές αφού υποστηρίζει το μοντέλο του "ομαδικού ποδοσφαίρου".

Μάλιστα, επεσήμανε πως την ημέρα που το χρήμα θα γίνει ο κύριος μοχλός καθορισμού της επιτυχίας μιας ομάδας εκείνος θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

"Εάν φέρεις ένα ποδοσφαιριστή για 100.000.000 λίρες και μετά τραυματιστεί τότε όλα πάνε χαμένα. Την ημέρα που θα είναι έτσι το ποδόσφαιρο, δεν θα είμαι στο επάγγελμα πια, επειδή το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το ομαδικό παιχνίδι.

Έτσι το καταλαβαίνουν όλοι στο ποδόσφαιρο. Πάντα θες να έχεις τους καλύτερους αλλά το να "χτίσεις" το γκρουπ είναι απαραίτητο για να είσαι επιτυχημένος. Οι άλλες ομάδες μπορούν να ξοδεύουν χρήματα για να παίρνουν παίκτες τοπ επιπέδου. Θέλω να το κάνω διαφορετικά. Θα το έκανα διαφορετικά ακόμα κι αν μπορούσα να ξοδέψω τόσα χρήματα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK