Κλοπ: " Ξενέρωσε" με μία ατάκα του τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Πώς η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ξεκαθάρισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Σε κρίση βρίσκεται η Λίβερπουλ την φετινή αγωνιστική περίοδο με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο με πιο πρόσφατο τον αποκλεισμό-σοκ από την Μπράιτον για το FA Cup.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν πρόκειται η Λίβερπουλ να κινηθεί για κάποιον ποδοσφαιριστή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου καθώς η ομάδα διανύει μία αρκετά μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

"... Τίποτα δε θα συμβεί σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Είναι όλα μια χαρά με το υπάρχον ρόστερ..."

Θυμίζουμε, πως η Λίβεπρουλ απέκτησε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου τον Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν αντί 42.000.000 ευρώ ενώ, παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες της ομάδας επικοινωνούν πως θέλουν παίκτη στη μεσαία γραμμή, η κίνηση αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Ρονάλντο: Αυτούς τους τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ κάλεσε στην Σ. Αραβία

Ρεάλ: Μπέλιγχαμ και τα δεδομένα για αντι-Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK