Κλόζε: "Το άγχος στον Παναθηναϊκό"

Κλόζε: "Το άγχος στον Παναθηναϊκό"
Την Τρίτη το βράδυ θα αποτελέσει τον μεγάλο απόντα της αναμέτρησης Παναθηναϊκού-Βέρντερ Βρέμης στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του θεσμού με την Βασιλεία δεν θα δώσει το "παρών" εναντίον των "πρασίνων". Ο Γερμανός επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας το εξαιρετικά σημαντικό ενώ προσπάθησε να μεταφέρει το άγχος στην μεριά της ελληνικής ομάδας.

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί η αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού;

" Οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την πρώτη τους νίκη. Εκτός από τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσεις όλους τους αγώνες στην έδρα σου, οπότε πιστεύω ότι το άγχος για τη νίκη θα παίξει σημαντικό ρόλο, που κατά κύριο λόγο βαραίνει τον Παναθηναϊκό".

- Ποιος είναι ο βασικός στόχος της Βέρντερ σε αυτό το παιχνίδι;

"Εμείς νιώθουμε έτοιμοι για μια καλή εμφάνιση. Το τι θα συμβεί τελικά στο παιχνίδι θα το δούμε την Τρίτη".

- Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο Παναθηναϊκός, από όσα έχετε δει μέχρι τώρα ή σας έχει πει ο προπονητής σας;

" Παρά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του, ο Παναθηναϊκός παραμένει μια καλή και έμπειρη ομάδα. Ο προπονητής δεν μας μίλησε για τον Παναθηναϊκό καθόλου μέχρι τώρα καθώς κάθε φορά προετοιμαζόμαστε αποκλειστικά για τον επόμενο αγώνα και αυτός είναι εναντίον της Λεβερκούζεν το Σάββατο".

- Θα έχετε κάποια επικοινωνία με τον Οτο Ρεχάγκελ προκειμένου να σας πει κάτι παραπάνω σχετικά με τον Παναθηναϊκό;

" Δεν έχω μιλήσει με τον Ότο Ρεχάγκελ και δεν μπορώ να ξέρω αν έχει συζητήσει ο Τόμας Σάαφ ακόμα. Μπορεί τελικά να γίνει κάτι τέτοιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK