Κώδωνας κινδύνου από Σκόουλς

Κώδωνας κινδύνου από Σκόουλς

Μετά το πέρας έξι αγωνιστικών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, αφού ήδη βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Και αν πολλοί θεωρούν πως είναι νωρίς ακόμη και δεν έχει κριθεί τίποτα, ο Πολ Σκόουλς δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη, αφού γνωρίζει πως αν μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά, τότε δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στο επίσημο κανάλι των "κόκκινων διαβόλων" και έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου στους συμπαίκτες του εν όψει των δύο επόμενων αγώνων με Μπλάκμπερν και Φούλαμ: "Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια, τότε μάλλον δεν είμαστε ικανοί να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι σίγουρος πως η Τσέλσι θα χάσει βαθμούς στην πορεία, αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλα στραβοπατήματα".

"Την περσινή σεζόν χάσαμε πολλούς βαθμούς με μικρές ομάδες, γι'αυτό η Τσέλσι πήρε το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί φέτος".
Από εκεί και πέρα, ο Σκόουλς δεν παρέλειψε να πετάξει τα "καρφιά" του για την Τσέλσι, δικαιολογώντας την πρώτη θέση με τον εξής τρόπο: "Η Τσέλσι δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής κάποιο δυνατό παιχνίδι την ώρα που εμείς έχουμε δώσει τρία ή τέσσερα δυνατά παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK