Κωφίδης: "Νιώθω πολύ μικρός μπροστά στον Ρωμανό"

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και μέλος της πρωτοβουλίας Hasta La Victoria Siempre, Σάββας Κωφίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο" για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και τη στάση της κυβέρνησης.

Κωφίδης: "Νιώθω πολύ μικρός μπροστά στον Ρωμανό"

Ιδού όλα όσα τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως απέναντι σε αυτό το παιδί νιώθω πολύ μικρός. Απέναντι σε αυτό το παιδί που αγωνίζεται για τις ιδέες του και το δικαίωμά του για μόρφωση, νιώθω πολύ αδύναμος, πολύ μικρός καθώς δεν μπορώ ούτε να επέμβω, να βοηθήσω. Τα μηνύματα αλληλεγγύης είναι όλα δεκτά αλλά αν δεν πάρουμε πιο ενεργές αποφάσεις, θα έχουμε πρόβλημα.

Αυτό που με εξοργίζει πέρα από το συναίσθημα αυτό της αδυναμίας μου να βοηθήσω είναι γι αυτούς που μπορούν και δεν το κάνουν. Δηλώνουν κάτι αλλά η συμπαράστασή τους με αυτόν τον τρόπο δε μου λέει τίποτα. Από την αντιπολίτευση περιμένω, δεν περιμένω από τους κυβερνώντες.

Αλλά και ο αθλητικός κόσμος θα έπρεπε να έχει πάρει πρωτοβουλίες, έχει τεράστια απήχηση στο λαό. Σαν Hasta La Victoria Simpre σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι, ήδη έχουμε αργήσει. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά μόνο τον Νίκο, αφορά την κοινωνία, έχει αντίκτυπο σε εμάς, σε όλους, πόσο αίμα πρέπει να χυθεί;»

24MEDIA NETWORK