Κωφίδης: "Θα παλέψουμε"

Η βαθμολογική θέση του Ηρακλή είναι απογοητευτική. Δεν βελτιώθηκε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, κατά την οποία ηττήθηκε από τον Απόλλωνα, στο Καυταντζόγλειο. Έτσι, είναι αναγκασμένος να αναζητήσει βαθμούς στην Ξάνθη, μία έδρα που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι

Κωφίδης: "Θα παλέψουμε"
Η βαθμολογική θέση του Ηρακλή είναι απογοητευτική. Δεν βελτιώθηκε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, κατά την οποία ηττήθηκε από τον Απόλλωνα, στο Καυταντζόγλειο. Έτσι, είναι αναγκασμένος να αναζητήσει βαθμούς στην Ξάνθη, μία έδρα που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Κωφίδης, προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη στο καθαρά αγωνιστικό μέρος όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, με την διοικητική αβεβαιότητα και την έντονη κριτική των φιλάθλων να πιέζουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε τον προηγούμενο αγώνα και το ατυχές αποτέλεσμα και να μπούμε στον αγώνα της Ξάνθης με θέληση και επιθυμία για την επιτυχία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ιδιαίτερα σοβαρή και ισχυρή στο Ελληνικό πρωτάθλημα και η οποία, φέτος, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, όντας πολύ ψηλά στην βαθμολογία και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, που για να αντιμετωπιστεί - ιδίως στην έδρα της - απαιτείται εξαιρετική προσήλωση στο στόχο και σημαντικότατη προσπάθεια από την δική μας πλευρά», ανέφερε η γραπτή δήλωση του Κωφίδη, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Παράλληλα ο τεχνικός των κυανόλευκων εξεδήλωσε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του, προσπαθώντας να τονώσει ηθικά τους παίκτες του.

«Εμείς γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας και - όπως επιμένω να λέω - γνωρίζουμε ότι ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης, που επιθυμούμε και έχουν να κάνουν με την εικόνα του καλού ποδοσφαίρου, μέσω του οποίου θα έλθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πηγαίνουμε στην Ξάνθη με την διάθεση να παλέψουμε και την αισιοδοξία ότι θα δικαιωθεί η προσπάθειά μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK