Κοινωνικό προφίλ

Κοινωνικό προφίλ
Στον αγώνα κατά της φτώχιας στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχει η ΠΑΕ Ατρόμητος.. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα φορέσουν περιβραχιόνια του White Band 2. Η Ελληνική Πλατφόρμα ενάντια στην φτώχια αποτελείται από μια σειρά ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανισμών (ΜΚΟ) που σκοπός της δραστηριοποίησής τους είναι η ένταξη και των Ελλήνων πολιτών σε αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση, ορμώμενοι από το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν απούσα μέχρι σήμερα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Οι κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση πολιτών και πολιτικών ως άσκηση πίεσης των ηγετών του κόσμου να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε διαρθρωτικές ενέργειες για την εξάλειψη της φτώχειας, μέσω έμπρακτης διαμαρτυρίας ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Σεπτεμβρίου 2005, όπου θα επανεξεταστούν οι στόχοι της χιλιετίας.

Eν τω μεταξύ στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας δεν θα αγωνιστεί ο ο Αλέν Ραγκουέλ. Αντίθετα ο Πέτκοφ και ο Παππάς θα παίξουν κανονικά ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει ο Φράνσις Ντόε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK