Κόης ο πρώτος για τον Βύζαντα

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (10/06) ο Βύζαντας Μεγάρων που ενέταξε στο δυναμικό του τον Θανάση Κόη. Ο νεοαποκτηθείς 34χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Προοδευτική, στην Χαλκηδόνα και στο Αιγάλεω.

Κόης ο πρώτος για τον Βύζαντα
Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (10/06)ο Βύζαντας Μεγάρων που ενέταξε στο δυναμικό του τον Θανάση Κόη. Ο νεοαποκτηθείς 34χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Προοδευτική, στην Χαλκηδόνα και στο Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Μεγαρείς:

"Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Βύζας. Με ενέργειες του Προέδρου κ. Δημ. Τραγκουμανίδη, αποκτήθηκε για ένα χρόνο ο έμπειρος τερματοφύλακας ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΗΣ. Ο 34χρονος πορτιέρο θεωρείται ως η ιδανικότερη λύση για την θέση του τερματοφύλακα, στην οποία την σεζόν που πέρασε ο Βύζας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Το ειδύλλιο μεταξύ ΚΟΗ και ΒΥΖΑ ήταν έντονο αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, και η υπογραφή του ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα κατά καιρούς είχαν γραφτεί στον Αθηναικό Αθλητικό Τύπο. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο γήπεδο των Μεγάρων συνάντηση μεταξύ του Προεδρου, των μελών του Δ.Σ. και των ποδοσφαιριστών ώστε να τους ανακοινωθεί ποιοί από αυτούς θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοί θα αποτελέσουν παρελθόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK