«Κοιτάει» Μαλουντά η Ίντερ

Την λύση στο χρόνιο πρόβλημα της αριστερής της πτέρυγας αναζητεί η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» απέκτησαν το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Σαντιάγκο Σολάρι προκειμένου να «δυναμώσουν» το αριστερό άκρο του κέντρου τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του.

«Κοιτάει» Μαλουντά η Ίντερ
Την λύση στο χρόνιο πρόβλημα της αριστερής της πτέρυγας αναζητεί η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» απέκτησαν το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Σαντιάγκο Σολάρι προκειμένου να «δυναμώσουν» το αριστερό άκρο του κέντρου τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του. Η διοίκηση της ομάδας του Μιλάνο δείχνει πλέον να μελετά την λύση του μεσοεπιθετικού της Λιόν, Φλορέντ Μαλουντά.

Ο 24χρονος χαφ γεννήθηκε στην Καγιένα της Γουϊνέας και αγωνίζεται στο «σαμπιονά» με γαλλικό διαβατήριο. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ανερχόμενους αριστερούς μέσους στον κόσμο ενώ θεωρείται σίγουρο πως η διοίκηση των «λιονέ» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει σε μια τιμή κάτω των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μαλουντά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σατορού ενώ το 2002 μετακινήθηκε στην Γκινγκάμπ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2004 τον απέκτησε η Λιόν, με την οποία πέρσι πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ μοίρασε αμέτρητες ασσίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK