Κοιτάει μπροστά

Η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ανήκει στο παρελθόν, με όλα όσα βέβαια αφήνει προς... μελέτη.

Κοιτάει μπροστά

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ανήκει στο παρελθόν, με όλα όσα βέβαια αφήνει προς... μελέτη. Το προαναφερθέν, βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, είχαν καλή απόδοση για ένα ημίχρονο, δικαιούνται και με το παραπάνω να έχουν παράπονα από τους βοηθούς του Κύρου Βασσάρα αλλά δεν παραγνωρίζεται το γεγονός ότι δέχθηκαν τρία γκολ σε διάστημα επτά λεπτών, ενώ, κάτι όχι πρωτόγνωρο, χάθηκαν άσκοπα τα πρώτα 45 λεπτά.

Το κλίμα που επικρατεί στους "πρασίνους" αποτυπώνεται εν μέρει στις δηλώσεις του Έκι Γκονζάλες: " Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε και γκολ το οποίο δεν ήταν οφσάιντ παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής το ακύρωσε ενώ από την άλλη από ότι μου είπαν μέτρησε ένα δικό τους, το πρώτο, που ήταν οφσάιντ. Οπότε να ο λόγος για την ήττα. Και μετά από αυτό πιέσαμε αλλά μέσα σε πέντε λεπτά καταφέραμε να τα χάσουμε όλα".

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας ενώ ρόλο έπαιξαν και οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του. Άλλαξαν το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μένουμε τόσο σε αυτό. Για μένα το θετικό και που με κάνει να μην ανησυχώ είναι ότι παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".

Σχετικά με τις ήττες Ολυμπιακού και Ξάνθης
" Ήταν σημαντικό για εμάς γιατί έμεινε η διαφορά. Και όπως είπα και πριν κρατάμε το ότι η ομάδα έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόραρε ένα γκολ που δεν ήταν οφσάιντ από ότι είδα στην τηλεόραση και αυτοί σκόραραν ύστερα από μια φάση οφσάιντ και ορίστε έχετε την εικόνα του αγώνα".

Ο κόσμος
" Και εμείς ήμαστε απογοητευμένοι, όπως και ο κόσμος. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο ακόμα είναι πολλοί οι αγώνες που απομένουν και η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς και μπορεί να καλυφθεί. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία για ρεβάνς στα δυο ντέρμπι που χάσαμε στον δεύτερο γύρο αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά".

Έπαιξε ρόλο η κούραση;
" Όχι δεν ήταν αυτό, αφού είδατε ότι στο δεύτερο ημίχρονο που θα έπρεπε να μας επηρεάσει η κούραση παίξαμε καλύτερα και οι αντίπαλοι μας δεν ακούμπησαν την μπάλα και ήταν οι αποφάσεις των εποπτών αυτές που άλλαξαν τον αγώνα".

Το σίγουρο είναι πως ο Ιταλός τεχνικός θα αρχίσει την προετοιμασία εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τρίτη, καθώς την Δευτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα απόλαυσε το καθιερωμένο, μετά από αγώνες πρωταθλήματος και ενώ δεν ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι, ρεπό. Μάλιστα, ο προπονητής του "τριφυλλιού", όπως συνηθίζει σε ανάλογες περιπτώσεις, μετέβη στη Βερόνα προκειμένου να περάσει την Δευτέρα με την οικογένειά του.

Αγωνιστικά προβλήματα από το ντέρμπι δεν έχουν προκύψει και ο Μαλεζάνι περιμένει τον Βαγγέλη Μάντζιο προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί να προετοιμαστεί δίχως να νιώθει ενοχλήσεις εν όψει ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα.

Εισιτήρια με τον "δικέφαλο"

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 30/10/2005 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από € 20 έως € 45 και η διάθεσή τους θα γίνεται τις καθημερινές 12:00 – 19:00, ενώ το Σάββατο 29/10 θα γίνει 10:00 – 16:00 από τα εκδοτήρια:

• Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4)
• Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ)
• Είσοδος Λ. Κύμης

Την Παρασκευή 28/10 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εθνικής εορτής.
Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) και της Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ).
Η Ticket Club θα διαθέτει στα μέλη της εισιτήρια, οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από € 20 έως € 45, μέσω τηλεφωνικής πώλησης (801 111 1908 από σταθερό τηλέφωνο ή 210 809 4111 από κινητό) καθώς επίσης και από το εκδοτήριο της Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4).

Για την είσοδο των κατόχων απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK