Κοιτάζει μπροστά προς Καλλιθέα μεριά

Κοιτάζει μπροστά προς Καλλιθέα μεριά


Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την Ρόζενμποργκ και τα όποια συμπεράσματα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τις καλές εντυπώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και να πάρουν μια σημαντική ψυχολογική ανάταση μετά την ήττα-σοκ της Τρίτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η προπόνηση της Πέμπτης δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο σε ότι έχει να κάνει με ομιλία του Τροντ Σόλιντ, αφού ο Νορβηγός ότι είχε να πει το είπε την Τετάρτη όπου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν το ματς με τους Νορβηγούς και να συγκεντρωθούν και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανάλωσε την προπόνηση της Πέμπτης σε ασκήσεις τακτικής, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι στο οποίο φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος. Ειδικά στην τελική προσπάθεια και στο τελείωμα των φάσεων, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ όπου χάθηκαν αμέτρητες ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη στην εκπομπή της «Θύρας 7» φαίνεται πως ήταν καταλυτική για να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα και να μην γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.
Το ευχάριστο για τον Νορβηγό τεχνικό είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, δίχως προβλήματα και είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλιθέα. Ο μόνος που έκανε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Φιλιππάκος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Τα εισιτήρια με Καλλιθέα

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Τροντ Σόλιντ αναφορικά με την ενδεκάδα του αγώνα με την Καλλιθέα. Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει ο Παντελής Καφές.
Στην κατοχή του 1.500 εισιτήρια έχει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» τα οποία θα διαθέσει κατά κύριο λόγο στους συνδέσμους και σε όσους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας επιθυμούν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε έκκληση στον κόσμο να μην προμηθευτεί εισιτήρια από άλλες θύρες και δημιουργηθεί πρόβλημα με τους φιλάθλους της Καλλιθέας, ενώ ζήτησε από όσους πάνε γήπεδο να περιφρουρήσουν την εξέδρα και να αποφύγουν τα όποια επεισόδια.

Διαψεύδει ο Μπαμπανγκίντα

Ο θόρυβος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αρούνα Μπαμπανγκίντα είχαν ως αποτέλεσμα την διάψευση του Νιγηριανού. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στους συμπαίκτες του και τους εξήγησε πως ουδέποτε έριξε ευθύνες στην άμυνα για την ήττα από τη Ρόζενμποργκ, θέλοντας να βάλει τέλος στο θέμα προτού πάρει άσχημες διαστάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK