Κοιτούν μπροστά

Κοιτούν μπροστά
H τύχη γύρισε την πλάτη τη Δευτέρα στον Ατρόμητο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες και όπως ήταν φυσικό οι πάντες στην ομάδα του Περιστερίου τα έχουν με την κακοδαιμονία τους.

Πλέον, στον Ατρόμητο κοιτούν το μέλλον και τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι που θα γίνει σε 14 μέρες λόγω της διακοπής για το ματς της Εθνικής με τη Δανία. Μέχρι τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν σε φουλ πρόγραμμα οι Ζαχαρόπουλος και Πέτκοφ.

Τα προβλήματα τραυματισμών χτύπησαν τον Ατρόμητο ακόμα και την ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Κούτσης αγωνίστηκε με σφίξιμο στη γάμπα ενώ ο Καραδήμος γύρισε το πόδι του στην προθέρμανση για αυτό και δεν αγωνίστηκε.

Την Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι ο Καραδήμος έχει υποστεί διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες. Ο Ζαχαρόπουλος ξεκίνησε τρέξιμο ενώ ο Πέτκοφ δεν συμμετείχε καθώς ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Στο διάστημα της διακοπής, ο Ατρόμητος δεν θα δώσει κάποιο φιλικό ενώ το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Τέλος, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράστασή του: « Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Περιστερίου ο οποίος συμπαραστάθηκε στους παίκτες μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μέσα σε κόσμιο πλαίσιο. Το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα και η ιαχή «Ατρόμητος» να δονεί την ατμόσφαιρα του δημοτικού σταδίου Περιστερίου αποδεικνύει ότι ο κόσμος του Ατρομήτου ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια και την επαινεί, γεγονός που μας δίνει ακόμη περισσότερο κουράγιο για την συνέχεια".»

News 24/7

24MEDIA NETWORK