ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kόκε: Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ή Βιγιαρεάλ”

Ταξίδι στην Αγγλία ή την Ισπανία θα ήθελε να κάνει ο Σέρχιο Κόκε, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League, που βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (16/12) ο Άρης.

Kόκε: Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ή Βιγιαρεάλ”

Ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε ότι επιθυμεί να βρει στο δρόμο της η ομάδα του μία εκ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ή Βιγιαρεάλ. Ιδού γιατί: “Γενικά θεωρείται ότι αν κληρωθούμε με μία μικρή ομάδα, τότε αυτό θα είναι καλύτερο. Έχω διαφορετική άποψη. Θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε μία εκ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ή Βιγιαρεάλ. Μέχρι στιγμής, έχουμε αποδείξει ότι με τις μεγάλες ομάδες τα πηγαίνουμε καλύτερα”.

Αρχικά πάντως, ο Σέρχιο Κόκε αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση του Άρη. ” Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει κάτι που δεν το πίστευαν πολλοί, εκτός από εμάς τους παίκτες και τον προπονητή μας. Είμαστε, όλοι μέσα στην ομάδα, ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα, κάτι το οποίο το βγάζουμε και μέσα στο παιχνίδι”, ήταν τα λόγια του Ισπανού άσου.

Τέλος, ο 27χρονος άσος στάθηκε στην καταλυτική παρουσία του κόσμου της ομάδας, ειδικά στα εκτός έδρας ματς: “Είχε μεγάλη σημασία η βοήθεια που μας έδωσαν οι οπαδοί, κυρίως με την παρουσία τους στα εκτός έδρας ματς. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και τα καταφέραμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε αθόρυβα και να πετύχουμε το στόχο μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ