Κόκκαλης: "Μήνυμα ενότητας, στήριξη σε Σόλιντ"

Κόκκαλης: "Μήνυμα ενότητας, στήριξη σε Σόλιντ"


Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας

Τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7" έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης την Τετάρτη για να τοποθετηθεί για όσα ακούγονται μετά την ήττα-σοκ από τη Ρόζενμποργκ. Γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού θα παρακολουθεί την συγκεκριμένη εκπομπή μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τον Τροντ Σόλιντ.

Φυσικά δεν παρέλειψε να ζητήσει ενότητα απ'όλους και έδειξε αποφασισμένος να αποφύγει τα βιαστικά συμπεράσματα και τις άσκοπες κινήσεις. Βέβαια,κάτι τέτοιες στιγμέςέρχονται στο μυαλό αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος με πιο πρόσφατη αυτήτου Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο είχε στηρίξει πάλι μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής, αλλά το καλοκαίρι η μεταξύ τους συνεργασία έλαβε τέλος.

Αναλυτικά:

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια των οργανωμένων: "Δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ φιλάθλων. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό πράγμα, την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας για την καλή τους συμπεριφορά παρά την ήττα από τη Ρόζενμποργκ".

Η επόμενη μέρα: "Δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε από διάφορους που βρήκαν ευκαιρία μετά από μία άτυχη και απρόσμενη ήττα και μία απρόσμενη εμφάνιση να λένε διάφορα για την ομάδα. Δεν μπορούμε από ένα παιχνίδι και μόνο να βγάλουμε συμπεράσματα. Στα πρώτα παιχνίδια δείξαμε καλά στοιχεία".

Περί Τροντ Σόλιντ: "Ο Σόλιντ χρειάζεται στήριξη. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για το καλό του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον προπονητή".

"Ντόπες" από Σόλιντ

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Τροντ Σόλιντ, ο οποίος μίλησε στους παίκτες προσπαθώντας να αποφορτίσει το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε η ήττα.

"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σας και την προσπάθειά σας. Εκτός από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και τα πρώτα 15 της επανάληψης. Παίξαμε καλά για τέτοια εποχή και δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τη Ρόζενμποργκ, η οποία έβαλε τρία γκολ! Πρώτη φορά είδα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ μια να ομάδα να χάνει τόσες ευκαιρίες και τελικά να φεύγει από το γήπεδο ηττημένη. Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Εχουμε άλλα 5 ματς και θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα".

Από εκεί και πέρα, ο Νορβηγός ζήτησε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ξεχάσουν τον αγώνα της Τρίτης: "Αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, όπως αρχίσαμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Στην προπόνηση έδωσε το παρών και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές ζητώντας να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις με την αρχή να γίνεται το Σάββατο κόντρα στην Καλλιθέα.


*** Στα της προπόνησης, όσοι έπαιξαν την Τρίτη έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο και ατομική προπόνηση. Ο Τουρέ έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία. Ο Φιλιππάκος ένιωσε ενοχλήσεις στον μηριαίο και έκανε ατομική προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK