Κόκκαλης σε Μαρινάκη: "Μη σταματάς..."

Με αφορμή την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης έστειλε επιστολή στον νυν, Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσα από την οποία περνάει τα δικά του ξεχωριστά μηνύματα. Διαβάστε τι αναφέρει για "μεθοδεύσεις", "παράσιτα", αλλά και τα εκατομμύρια των οπαδών του Ολυμπιακού...

Κόκκαλης σε Μαρινάκη: "Μη σταματάς..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη φιέστα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 44ου συνολικά, έστειλε ο προκάτοχός του Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρώην πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ο οποίος λόγω απουσίας στο εξωτερικό δεν θα δώσει το παρών το βράδυ της Κυριακής στη γιορτή που διοργανώνεται στο "Γ. Καραϊσκάκης", μέσω αυτής της επιστολής τοποθετήθηκε για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές προς εκείνους, οι οποίοι θεωρεί ότι προσπαθούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό!

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Κόκκαλη που στέλνει πολλά μηνύματα και σε πολλούς αποδέκτες είναι το ακόλουθο:

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στη φιέστα κατάκτησης των 44 πρωταθλημάτων και των 7 τελευταίων συνεχόμενων και εύχομαι ο Ολυμπιακός μας να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτοπόρος στην Ελλάδα.

Δυστυχώς λόγω της απουσίας μου σε επαγγελματικό ταξίδι δεν θα μπορέσω να είμαι στη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είναι φυσιολογικό ο Ολυμπιακός, λόγω της μεγάλης υπεροχής του, να δέχεται τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων που θα ήθελαν να κατακτήσουν πρωταθλήματα. Εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι να προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας μεθοδεύσεις που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό πνεύμα.

Είναι φυσιολογικό κάθε μεγάλη δύναμη να συντηρεί διάφορα παράσιτα που εμφανίζονται ως δήθεν φανατικοί υποστηρικτές. Αυτό είναι ένα λυπηρό φαινόμενο που δυστυχώς όμως πάντα υπήρχε, υπάρχει σήμερα και θα υπάρχει και στο μέλλον.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα εκατομμύρια των οπαδών του, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ, που τον στηρίζουν από την στιγμή που ιδρύθηκε και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και στο μέλλον.

Έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα έχοντας εκατομμύρια οπαδούς, την καλύτερη ομάδα, υποδομές και οργάνωση.

Αυτή είναι η δύναμή μας!

Σου εύχομαι να συνεχίσεις την λαμπρή ιστορία μας κατακτώντας πρωταθλήματα και αυτό θα σου δίνει πάντα τη χαρά και τη δύναμη στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Με φιλία,

Σωκράτης Κόκκαλης

24MEDIA NETWORK