"Κόκκινο" ντου!

Παρά τις –συνήθεις κάθε χρόνο τέτοιες μέρες- δυσκολίες που παρουσιάζονται στις μεταγραφές του Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες και του Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε, οι "ερυθρόλευκοι" δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, ενώ παράλληλα προχωρούν και άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του Κώστα Φορτούνη για τον οποίο το Contra.gr σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως είναι ο μεγάλος στόχος του Μίτσελ από τους Έλληνες διεθνείς του εξωτερικού…

"Κόκκινο" ντου!
INTIME SPORTS

Είναι γεγονός ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας θα ήθελαν να έχουν «καθαρίσει» από τώρα και με τον Μεξικανό στράικερ, αλλά και με τον Σενεγαλέζο χαφ, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη, άρα και χρόνος υπάρχει μπροστά, αλλά και δυνατότητα για παζάρια, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν όλο και περισσότερο.

Την ώρα που οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Άλαν Πουλίδο απομακρύνεται από τον Πειραιά, καθώς η υπόθεσή του είναι όντως μπερδεμένη, καλά ενημερωμένες πηγές ψιθυρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Ποντάρουν κυρίως, μάλιστα, στη μεγάλη επιθυμία του 23χρονου ποδοσφαιριστή να έρθει, άσχετα αν τις τελευταίες ημέρες έχει θολώσει τα νερά με τις δηλώσεις του, στάση που αποτελεί μέρος του παιχνιδιού…

Κινήσεις τακτικής

Για τον Ντιόπ λογικό είναι ο Ολυμπιακός να μη βιάζεται ιδιαίτερα, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της Λεβάντε σε φυσιολογικά επίπεδα. Είναι από δύσκολο έως απίθανο να δεχθούν οι «ερυθρόλευκοι» να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ισπανών στα τρία εκατομμύρια ευρώ, από τη στιγμή που τα έχουν βρει σε γενικές γραμμές με τον 28χρονο χαφ, άρα έχουν και το πάνω χέρι στην υπόθεση.

"Κόκκινο" ντου!

Όσο για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος για πολλούς είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ηλικία του (21), ενώ έχει κάνει και το αγροτικό του στη Γερμανία με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν (50 επίσημες συμμετοχές σε δύο σεζόν), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο ρόλος του μάνατζερ

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση έχει παίξει ο μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τελειώσει τη δουλειά, με ατού το γεγονός ότι ο νεαρός διεθνής μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, άρα η ομάδα του δεν έχει πολλά περιθώρια για ελιγμούς.

Επιμένουν για το μπαμ

Κι επειδή όλα τα παραπάνω είναι λίγο-πολύ γνωστά, εκείνο που έχει σημασία αφορά την επιμονή των «ερυθρολεύκων» να ολοκληρώσουν αυτές τις τρεις μεταγραφές, ενώ παράλληλα κυνηγούν και το «μπαμ» για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν ξεχνούν τον Νάτσο Σκόκο, παρότι υπήρξε διάψευση πριν από μερικές ημέρες από την ΠΑΕ, ενώ εξετάζονται με άκρα μυστικότητα και κάποια άλλα ονόματα.

"Κόκκινο" ντου!

Είναι παρακινδυνευμένο να ρισκάρει κανείς το ποιος θα αποδειχθεί τελικά ο «εκλεκτός» σε αυτή την τοπ κατηγορία, ωστόσο, αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι και φέτος θα γίνει κίνηση επιπέδου Σαβιόλα. Μπορεί πολλοί να περίμεναν ακόμη περισσότερα από τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ωστόσο, ποια ομάδα δεν θα ήθελε να έχει ποδοσφαιριστή ανάλογου βεληνεκούς στο δυναμικό της;

Απόσταση για Κάμπελ

Σε ό,τι αφορά τον Τζόελ Κάμπελ, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τα περιθώρια, όπως επίσης είναι γνωστό πως μέχρι τώρα η διαφορά σε σχέση με τις απαιτήσεις της Άρσεναλ παραμένει μεγάλη. Οι Άγγλοι δεν έχουν διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον βιρτουόζο Κοσταρικανό ένα περίπου μήνα πριν από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, άρα και οι πιθανότητες παραμονής του είναι περιορισμένες σε αυτή τη φάση.

"Κόκκινο" ντου!
INTIME SPORTS

Πάντως από την ομάδα του Λονδίνου υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο που αρέσουν και μάλιστα πολύ. Πρόκειται για τους Ροζίτσκι και Κάλστρομ με τον Σουηδό να ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας για ακόμη ένα χρόνο (σ.σ. μετακόμισε δανεικός στο Λονδίνο μεσούσης της περιόδου).

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής Πιέρ Ισά έχει εντοπίσει και συζητά με την ΠΑΕ και τον Μίτσελ το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή από τη γαλλική αγορά, ο οποίος μένει ελεύθερος και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Την ίδια ώρα κάνει ανάλογες κινήσεις και στην Ισπανία ο –αθόρυβος, αλλά αποτελεσματικός- Χουάνχο Λορένθο αναζητώντας περιπτώσεις τύπου Τσόρι Ντομίνγκεζ!

Το παιχνίδι έχει ανοίξει για τα καλά, λοιπόν, ενώ η προσπάθεια για τις πρώτες αφίξεις κορυφώνεται. Λογικό είναι οι οπαδοί να ανυπομονούν και να μη δίνουν μεγάλη σημασία στα σενάρια που κυκλοφορούν καθημερινά, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι εντός των προσεχών ημερών δεν θα αρκεστούμε σε πληροφορίες, αλλά θα αναφερόμαστε σε γεγονότα με ονοματεπώνυμο…

Διαβάστε ακόμη:

Επένδυση με Καθάριο από Ολυμπιακό

Πουλίδο: "Εύχομαι να παραμείνω στην Τίγκρες"

Αντίστροφη μέτρηση…

News 24/7

24MEDIA NETWORK