"Κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της Σίτι ο Ντάνι Άλβες

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Γιουβέντους φημολογείται πως θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, αλλά οι οπαδοί της Σίτι του το κρατάνε "μανιάτικο" διότι πριν από μερικά χρόνια αγνοούσε την ύπαρξή της.

"Κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της Σίτι ο Ντάνι Άλβες

Η Σίτι έχει μείνει "ορφανή" στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του τον παλιό του γνώριμο από την Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες.

Το πάλαι ποτέ "μηχανάκι" της Μπάρτσα αγωνίζεται στην Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, φέτος όμως εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει ενώ στο συμβόλαιό του απομένει ένας χρόνος ακόμη που τον δεσμεύει με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο Πεπ, πατώντας πάνω σε αυτό θα τον αγοράσει (σ.σ. αν τον αγοράσει) σε πολύ προνομιακή τιμή, όμως οι οπαδοί της Σίτι δηλώνουν αρνητικοί στην προοπτική της απόκτησης του ποιοτικού δεξιού μπακ.

Ο λόγος; Πρώτον, είναι 34 ετών και βασισμένοι πάνω σε αυτό θεωρούν ότι σύντομα θα χρειαστεί νέος παίκτης, πρώτης γραμμής, για να καλύψει τη θέση και δεύτερον ο Ντάνι Άλβες είχε κάνει μία δήλωση το 2014 και τον ακολουθεί ακόμα.

Τι είχε πει τότε ο Βραζιλιάνος;

"Μόλις πριν από μία πενταετία διαπίστωσα ότι στο Μάντσεστερ υπάρχουν δύο ομάδες. Εννοείται πως η Γιουνάιντετ είναι ένας πολύ πετυχημένος σύλλογος στην Ευρώπη και εξαιρετικά δημοφιλής και πίστευα πως μόνο αυτός υπάρχει".

Όπως καταλαβαίνετε με τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απορίας άξιο αν τελικά ο Ντάνι θα βρει το δρόμο για το "Etihad Stadium" αφού κάποτε αγνοούσε την ύπαρξη της Σίτι. Βέβαια, με τον Πεπ στο "τιμόνι" της ομάδας και τους Άραβες να απλώνουν τα πετροδόλαρα ωσάν... πετσετάκια, ο Βραζιλιάνος σίγουρα οφείλει να μάθει την ιστορία της επικείμενης ομάδας του, since day one που λένε και οι Άγγλοι.

Photo Credits: (AP Photo/Luca Bruno)

News 24/7

24MEDIA NETWORK