Κόκοτοβιτς: "Δεν με αγγίζουν τα σενάρια"

Ο Ντράγκαν Κόκοτοβιτς αγνοεί τα σενάρια που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αφορούν τη θέση του. Ο Σέρβος τεχνικός δηλώνει ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα και τονίζει ότι σε 15-20 ημέρες η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη.

Κόκοτοβιτς: "Δεν με αγγίζουν τα σενάρια"
Ο Ντράγκαν Κόκοτοβιτς αγνοεί τα σενάρια που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αφορούν τη θέση του. Ο Σέρβος τεχνικός δηλώνει ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα και τονίζει ότι σε 15-20 ημέρες, η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη.

Αναλυτικά, ο Κόκοτοβιτς δήλωσε στην ΕΤ-3: «Είμαι ικανοποιημένος από τους 7 βαθμούς που έχουμε μαζέψει αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλους. Μας έλειψε η ομοιογένεια αφού πολλά παιδιά ενσωματώθηκαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Οσον αφορά για το τι λέγεται για το θέμα του προπονητή, εμένα αυτά τα σενάρια δεν με αγγίζουν. Εγώ μιλάω κάθε μέρα με τη διοίκηση. Κάποιοι δημοσιογράφοι πάντως προκαλούν προβλήματα στην ομάδα. Δε θέλω σε καμία περίπτωση αυτό να επηρεάσει τους παίκτες μου. Σε 15-20 ημέρες θα δείτε ένα διαφορετικό Απόλλωνα.»

Στα της προπόνησης, ο Κόκοτοβιτς επέστρεψε την Πέμπτη από τη Σερβία και προπόνησε κανονικά τους παίκτες του. Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Ομάρι ενώ ο Σπυρόπουλος ξεκίνησε τρέξιμο. Το φιλικό με τη Λίτεξ Λόβετς το Σάββατο στο γήπεδο της Καλαμαριάς θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK