Κόλα: "Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, ευχαρίστως θα το κάνω"

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την διάθεση των παικτών του εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ Χριστόφορος Κόλα ο οποίος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα των "κιτρινόμαυρων" με το νέο προπονητή.

Κόλα: "Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, ευχαρίστως θα το κάνω"

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι Σίγουρα δεν ήταν η ΑΕΚ που θέλουμε. Προσωπικά ωστόσο και ξέροντας την κατάσταση με τα παιδιά, τι έχουν περάσει, πως είναι γενικά, θεωρώ ότι ο επόμενος προπονητής με προσοχή στη δουλειά θα μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει πράγματα. Για ένα πράγμα μόνο ευχαριστήθηκα στο τέλος, και αυτό είναι σχετικό, θεωρώ ότι στα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, ο Σάχα φαίνεται πολύ λίγο.

Κέρδος για μας είναι ότι η Ξάνθη δεν έκανε φάσεις. Ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά. Σε όλους οφείλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά τους. Για τη νοοτροπία που έδειξαν. Για την αμυντική , έστω, νοοτροπία και θέληση που έδειξαν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Φτάνει που το κέρδισαν. Αυτές ήταν οι σκέψεις μου».

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι ο Δικέφαλος είχε ένα δύσκολο 2ο ημίχρονο “Σαφώς και δεν θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ έτσι. Θεωρώ ότι είχαμε ένα γενικώς πολύ δύσκολο ημίχρονο”.

Αναφερόμενος στο αδύνατο σημείο της μίλησε για έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά κακή αμυντική λειτουργία «Αυτά που είδα και προχθές και θεωρώ ότι οι παίκτες στη Ρωσία για 25λεπτά χάρηκαν ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας, νοοτροπίας που πρέπει να μπουν σε τάξη. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα. Ίσως δεν έχουμε ακραίους που θα θέλαμε. Η ποιότητα όμως είναι καλή. Η αμυντική λειτουργία της ομάδος. Εννοώ τη στιγμή της απώλειας της μπάλας έχει να κάνει με τη νοοτροπία συγκεκριμένων παικτών να αμύνονται και να επιτίθενται . Θεωρώ το επίπεδο των δικών μας... αστεριών με το επίπεδο των Ντάνι και Λάζοβιτς. Αν δει και αυτά ο νέος προπονητής θα έχουμε μέλλον».

Τέλοςμιλώνταςγια το δικό του μέλλον στην ΑΕΚ «Εγώ προσωπικά έχω μία συγκεκριμένη πορεία. Δοξάζω το Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Το να πω... υπηρετώ την ΑΕΚ ίσως φανεί κάπως. Αγαπάω την ΑΕΚ. Αν μου ζητηθεί ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ. Δοξάζω τω θεώ για το ότι από τον Ντέμη ως τώρα είμαι στην ομάδα».

Παράσχος “Πρόβλημα στην επίθεση”

Στην επιθετική δυστοκία της Ξάνθης στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος αλλά και στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: " Παρόλο που ήρθαμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ για να μη βγάλουμε την ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ πολύ γρήγορα. Μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν κατάφερε να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ γύρισε πίσω, εξαιτίας και της κούρασης. Είχαμε την κατοχή, αλλά δεν κάναμε φάσεις. Αυτό το επιθετικό πρόβλημα που έχουμε το διακρίνω και τις δύο εβδομάδες που είμαι στην ομάδα. Θα πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK