Κολοβός: "Χθες φοβήθηκα περισσότερο μην πέσουμε"

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για τον αγώνα που έκρινε την παραμονή κόντρα στον ΠΑΟΚ, το μέλλον του Πανιωνίου, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι η καθιέρωση στον Ολυμπιακό.

Κολοβός: "Χθες φοβήθηκα περισσότερο μην πέσουμε"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Για την εβδομάδα που πέρασε πριν τον αγώνα που έκρινε την παραμονή με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν δύσκολη όλη την εβδομάδα. Παίζαμε πρώτα για τη νίκη. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι η ομάδα κατάφερε να σωθεί. Ήταν πολύ δύσκολο. Όταν τραυματίστηκα έβλεπα το παιχνίδι απ’ έξω και δεν μπορούσα. Όλα αυτά σε κάνουν πιο δυνατό".

Για την εφετινή σεζόν στον Πανιώνιο: "Η χρονιά από αυτές που έχω ζήσει εγώ είναι η πιο δύσκολη. Για μένα ο Πανιώνιος δεν πρέπει να μιλάει για παραμονή. Είναι ιστορική ομάδα. Η ιστορία του δεν του αρμόζει να μιλάει για παραμονή".

Για το μέλλον του Πανιωνίου: "Πρέπει να κάνουν σίγουρες κινήσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Η ομάδα για τα επόμενα δύο τρία χρόνια αυτή θα είναι η ομάδα. Μπορεί να είναι πιο συνειδητοποιημένος και να τα καταφέρει".

Για το πότε φοβήθηκε πιο πολύ μην υποβιβαστεί ο Πανιώνιος: "Χθες φοβήθηκα πιο πολύ μην πέσουμε. Όσο έπαιζα δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα πέσουμε. Όταν βγήκα είχα στεναχωρηθεί που δεν μπορούσα να βοηθήσω και ήμουν πολύ αγχωμένος. Ειδικά μετά την κόκκινη ήμουν πάρα πολύ αγχωμένος".

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό και να καθιερωθώ".

Για την εφετινή χρονιά του Ολυμπιακού, με τον οποίο έκανε πέρυσι προετοιμασία: "Δεν περίμενα να αλλάξει προπονητή. Αυτά βέβαια δεν μπορείς να τα υπολογίσεις, τι μπορεί να συμβεί. Όλα αυτά βέβαια είναι μέσα στο ποδόσφαιρο".

Για το πόσο τον βοήθησε μία ακόμη "γεμάτη» χρονιά: "Με βοήθησε πάρα πολύ που ήμουν στον Πανιώνιο έκανα μία ακόμα γεμάτη χρονιά. Δεν φοβάμαι καθόλου τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό. Αν φοβούμουν δεν θα έπαιζα ποδόσφαιρο".

Για το ποιος θα πάει στον τελικό του Champions Leage: "Βλέπω Ρεάλ, αλλά θέλω Γιουβέντους, γιατί είμαι Μπαρτσελόνα. Σίγουρα θες κάτι πιο σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Η Γιουβέντους είναι όλο άμυνα και άμυνα. Κάποια στιγμή θα το φας το γκολάκι. Δεν υπάρχει η επίθεση της Μπαρτσελόνα".

Για τον τραυματισμό του: "Στα πλευρά τραυματίστηκα τελικά, το γόνατο είναι καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK