Κολοβός: "Ο Πανιώνιος με ανέδειξε και θα τον βοηθήσω"

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το όνειρο του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής.

Κολοβός: "Ο Πανιώνιος με ανέδειξε και θα τον βοηθήσω"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

Για τα προβλήματα του Πανιωνίου:" Tα προβλήματα της ομάδας είναι οικονομικά και επηρεάζουν τους παίκτες. Στους αγώνες προσπαθούμε να τα ξεχνάμε γιατί ξέρουμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο. Η περσινή χρονιά με βοήθησε όπως και τα ματς με την Εθνική ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος στο γήπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου και να βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε".

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:" Ο Oλυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω που μπορεί να είναι η καθιέρωση μου στον Ολυμπιακό ή μεταγραφή στο εξωτερικό. Χαίρομαι για συμπαίκτες που τους είχα στον Πανιώνιο και τώρα τους βλέπω να πρωταγωνιστούν στον Ολυμπιακό".

Αναφορικά με τους στόχους της Εθνικής:" Στόxος της Εθνικής είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση και μετά να παίξουμε στα μπαράζ που θα μας πάνε στα τελικά. Οι παίκτες είναι πολλά χρόνια μαζί και πιστεύω ότι μαζί με το προπονητικό τιμ μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα . Πανηγυρίσαμε για την πρόκριση της Εθνικής και είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK