ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κόλπο γκρόσο” με Φαν Ντερ Φαρτ επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ κατέθεσε στο Αμβούργο η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca".

“Κόλπο γκρόσο” με Φαν Ντερ Φαρτ επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι μαδριλένοι φαίνεται πως πήραν απόφαση το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ και κινήθηκαν για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Ολλανδού για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα η διοίκηση της βασίλισσας έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά τουποδοσφαιριστή για τη μεταγραφή ενώ οι ιθύνοντες των “μερένγκες” βρίσκονται σε αναζήτηση κατοικίας του παίκτη.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνηση του στη Βαλένθια, είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανίαεπειδή η μητέρα του, Λολίτα, είναι Ισπανίδα.

Θυμίζουμε ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται ακόματέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές των “οράνιε”. Πρόκειται για τους Φαν Νίστερλοϊ, Άριεν Ρόμπεν, Γουέσλι Σνάιντερ και Ρόιστον Ντρέντε. Απομένει να δούμε αν θα προστεθεί καιπέμπτο μέλος στην ολλανδική παροικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ