"Κόλπο γκρόσο" με Κοουτίνιο η... Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να αρπάξει τον Φελίπε Κοουτίνιο το περασμένο καλοκαίρι και τώρα κινδυνεύει να τον δει στη μεγάλη της αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης!

Liverpool's Philippe Coutinho, right, celebrates with his teammates after scoring during the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Liverpool's Philippe Coutinho, right, celebrates with his teammates after scoring during the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Το καλοκαίρι του 2017 έλαβε χώρα ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σίριαλ των τελευταίων ετών, με τον Φελίπέ Κοουτίνιο να αποτελεί το "Μήλο της Έριδος" για την Μπαρτσελόνα αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τελικά να παραμένει στο "Άνφιλντ" χάρη στην επιμονή του Γιούργκεν Κλοπ και της διοίκησης της Λίβερπουλ να τον κρατήσει.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η "Μπάρσα" έχασε την πρώτη μάχη αλλά θα κερδίσει τον πόλεμο, με δεδομένο πως δύσκολα η Λίβερπουλ θα τον κρατήσει για πάνω από έναν χρόνο ακόμα, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ φέρνουν νέα ομάδα στο κατώφλι της πόρτας των "κόκκινων" για τον Βραζιλιάνο.

Liverpool coach Juergen Klopp, right, embraces Liverpool's player Philippe Coutinho during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool coach Juergen Klopp, right, embraces Liverpool's player Philippe Coutinho during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σε αποκλειστικό δημοσίευμα που έχει την υπογραφή της καταλανικής "Mundo Deportivo" αναφέρεται πως ο Βραζιλιάνος διεθνής επιτελικός μέσος έχει μπει στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης και πως θα γίνει μάχη μεταξύ των δύο κολοσσών του ισπανικού ποδοσφαίρου, με την τιμή του να εκτοξεύεται στα 135.000.000 λίρες!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "μερένγκες" έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους διοικούντες την Λίβερπουλ για να διερευνήσουν τις προθέσεις τους για τον παίκτη, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να επιθυμεί να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2018 όπου θα έχει βάλει χρήματα στα ταμεία της από πώληση πρωτοκλασάτου άσου.

Αυτό σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει την κίνησή της άμεσα και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, διαφορετικά το καλοκαίρι του 2018 θα πρέπει να... ματώσει οικονομικά για να κερδίσει την Ρεάλ στην άτυπη μάχη της απόκτησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK