"Κόλπο γκρόσο" με Μπαλοτέλι η Γιουβέντους!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κάνει φανταστική σεζόν με την Νις και σύμφωνα με αγγλικό μέσο η Γιουβέντους ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της μέσω... 5ετούς συμβολαίου!

"Κόλπο γκρόσο" με Μπαλοτέλι η Γιουβέντους!

Τα περισσότερα χρόνια αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους που είχαν στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι εντός και εκτός γηπέδου (όταν έπαιζε στη Serie A με τη φανέλα της Μίλαν) ενώ ο ίδιος έδωσε έκανε πολλούς να πιστεύουν πως μετά την απογοητευτική παρουσία του στην Λίβερπουλ έχασε το τελευταίο τρένο για να είναι μέλος ομάδας υψηλού επιπέδου.

Και όμως! Αν αληθεύει το σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun" (που έχει τη στάμπα του "αποκλειστικού") όχι μόνο υπάρχει κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος που ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μάριο Μπαλοτέλι αλλά αυτή είναι η... Γιουβέντους.

Nice's Mario Balotelli, right, controls the ball ball during a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's Mario Balotelli, right, controls the ball ball during a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, τα 17 γκολ που έχει πετύχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νις ο "Super Mario" έχουν χτυπήσει... συναγερμό στους Τορινέζους, που έχουν πειστεί πως με σωστή "καθοδήγηση" θα μπορέσει να τους βοηθήσει σημαντικά παίζοντας το ρόλο του "Ιγκουαΐν Νο 2".

Έτσι, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από τη στιγμή που μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Νις, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να έχουν άλλωστε εξαιρετική σχέση και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

AC Milan's Mario Balotelli sits on the bench prior to the start of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Carpi at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 13, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Mario Balotelli sits on the bench prior to the start of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Carpi at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 13, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Το μόνο "αγκάθι" αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός πως ο Μπαλοτέλι θεωρείται persona non grata από τους οπαδούς της "βέκια σινιόρα" από την παρουσία του στο παρελθόν σε Ίντερ και Μίλαν, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να έχει ταχθεί πάντως υπέρ της κίνησης της ομάδας του να αποκτηθεί ο παίκτης...

Λέτε να το δούμε και αυτό; Να φορέσει δηλαδή της φανέλας της Γιουβέντους ένας από τους πιο "τρελούς" παίκτες που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία στα ευρωπαϊκά γήπεδα;

Θα πρέπει να επισημάνουμε ωστόσο πως σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Calciomercato.com", δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπαλοτέλι να καταλήξει στην Γιουβέντους ακόμα και ως ελεύθερη μεταγραφή "παρά το γεγονός ότι ο Μίνο Ραϊόλα τον έχει προτείνει αρκετές φορές στο παρελθόν στην Γιουβέντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK