"Κόλπο" με Νάνι, η Γιουβέντους

Κλεισμένη θεωρούν οι Ιταλοί, την μεταγραφή του Νάνι στην Γιουβέντους, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε πως έκλεισε το "deal" με τον παίκτη, η "Γηραιά Κυρία".

"Κόλπο" με Νάνι, η Γιουβέντους

Μια μεγάλη μεταγραφή φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει η Γιουβέντους, σύμφωνα με το ιταλικό "Tuttosport". Ο εκτελεστικός διευθυντής της "Γηραιάς Κυρίας", Μπέπε Μαρότα, ξαναχτύπησε με μια μεταγραφή "αλά Γιορέντε", κλείνοντας αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας του, τον Νάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφή ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το ιταλικό δίκτυο την θεωρεί "100% κλεισμένη", εξηγώντας παράλληλα και πως έφτασαν σε συμφωνία οι δυο ομάδες. Ο Πορτογάλος ακραίος μέσος, είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουνάιτεντ τον περασμένο Σεπτέμβρη έως το καλοκαίρι του 2018. Όμως, οι αρκετοί τραυματισμοί του φέτος, δεν τον άφησαν να πραγματοποιήσει μια "γεμάτη" σεζόν.

Καθώς βρισκόταν στην Ιταλία για αποθεραπεία από τον τελευταίο του τραυματισμό, οι άνθρωποι της Γιούβε τον πλησίασαν και τελικά απέσπασαν το τελικό "οκ" του παίκτη. Η συμφωνία μάλιστα, όπως γράφεται, είχε φτάσει σε τελικό στάδιο από τα τέλη Φεβρουαρίου, με αρχές Μαρτίου. Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ. Έχει συμφωνηθεί ωστόσο και ένα μπόνους δύο εκατομμυρίων ευρώ, αν ο παίκτης αγωνιστεί σε πάνω από 20 παιχνίδια την ερχόμενη περίοδο.

Ο Νάνι φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 11 ματς πρωταθλήματος, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα, χάνοντας έτσι τη θέση του βασικού στο Μάντσεστερ.

Διαβάστε ακόμη:

Φαν Χάαλ και 200 εκατομμύρια μπάτζετ η Γιουνάιτεντ

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πίρλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK