Κομολί ο αντι-Άρνεσεν

Κομολί ο αντι-Άρνεσεν
Το κενό του γενικού διευθυντή που άφησε η πολύκροτη μετακίνηση του Φρανκ Άρνεσεν στη Τσέλσι καλείται να καλύψει στη Τότεναμ ο Νταμιάν Κομολί. Ο 33χρονος Γάλλος, αποτελεί την επιλογή των ιθυνόντων των "σπιρουνιών. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους, έπαιξε το ότι ο άνθρωπος που πέρυσι εργάστηκε στη Σεντ Ετιέν έχει γνώση του αγγλικού πρωταθλήματος. Υπό την εποπτεία του θα έχει τα τμήματα Ακαδημιών, το ιατρικό τιμ και το σκάουτινγκ.

Επί σειρά ετών ήταν υφιστάμενος του Αρσέν Βενγκέρ στη Μονακό, την Άρσεναλ αλλά και ενδιάμεσα, στη γιαπωνέζικη Γκράμπους Έιτ. Οι Κόλο Τουρέ και Ζερεμί Αλαντιέρ ήταν δύο ποδοσφαιριστές που είχε προτείνει στους Λονδρέζους, με τον Αλσατό τεχνικό να ικανοποιεί το αίτημά του. Εξάλλου, θρυλείται πως βοήθησε ουσιαστικά ώστε να φορέσουν την φανέλα των «κανονιέρηδων» και οι Ρομπέρ Πιρές, Τιερί Ανρί και Ρόμπι Φαν Πέρσι.

Δηλώσεις για το νέο... απόκτημα της Τότεναμ έκανε ο προπονητής της, Μάρτιν Γιόλ... " Υπάρχουν πολλές πτυχές σε μία ομάδα πέραν της αγωνιστικής και έτσι είναι απαραίτητος κάποιος γνώστης. Ο Κομολί είναι εγνωσμένης αξίας στέλεχος και είμαι ευτυχής που διάλεξε εμάς για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK