Κωνσταντινίδης: "Δούλεψα πολύ, είμαι στο 100%"

Στάθηκε άτυχος στην αρχή της σεζόν, αφού λόγω τραυματισμού έμεινε έξω από την καλύτερη περίοδο της ομάδας του. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ωστόσο, δούλεψε σκληρά κι επανήλθε στο προσκήνιο.

Κωνσταντινίδης: "Δούλεψα πολύ, είμαι στο 100%"

Βασικός εδώ και καιρό με πολύ καλές εμφανίσεις που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Γιώργου Γεωργιάδη και επιβεβαιώνουν αυτούς που τόνιζαν πως πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, όπου αγωνίστηκε για 90 λεπτά και είχε πολύ καλή εμφάνιση, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γ.Χ τα πλέι οφ, αλλά και το κομμάτι της διαιτησίας με αφορμή την κακή απόδοση του Θάνου στο ματς με τους Φαίακες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι βασικός: "Όλο αυτό το διάστημα δούλευα για να είμαι 100% έτοιμος. Δούλευα για να πάρω την ευκαιρία μου. Νομίζω ότι με τον κύριο Γεωργιάδη έχω αποκτήσει περισσότερη ψυχολογία".

Για το ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Μάρτιο: "Το βραβείο ανήκει στους συμπαίκτες μου. Με ψήφισε ο κόσμος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου και όλης της ομάδας δε θα είχα καταφέρει να έχω καλή απόδοση και να πάρω το βραβείο".

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: "Θα σημειώσω απλά ότι ήταν μια παλικαρίσια νίκη για εμάς. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω για να καλυφθεί το κενό του Ρατς που αποβλήθηκε. Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και στο πρώτο μέρος αφού χάθηκαν ευκαιρίες. Η ουσία είναι ότι ήρθε η νίκη με ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Κάτσε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας χωρίς να δεχθεί γκολ: "Ότι γίνεται στο ποδόσφαιρο έρχεται μέσα από τη δουλειά. Στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή μας προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Καθημερινά ο προπονητής μας τόνιζε ότι τα περισσότερα γκολ η ομάδα τα δεχόταν γιατί δεν είχε καλές επιστροφές από επίθεση σε άμυνα. Το δουλέψαμε και αυτό νομίζω ότι σιγά-σιγά βγαίνει και στο γήπεδο. Υπάρχει πλέον μια ισορροπημένη ομάδα και σε άμυνα και σε επίθεση και ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τρεις νίκες στα ματς πρωταθλήματος που απομένουν: "Έχουμε πλέον δυο συνεχόμενα ματς εντός έδρας και στην Τούμπα πρέπει να παίρνουμε τις νίκες. Πρέπει να δουλέψουμε και αυτή την εβδομάδα και στόχος μας είναι να πάρουμε τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να μπούμε με την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία στα πλέι οφ".

Για το ντεφορμάρισμα των επιθετικών του ΠΑΟΚ: "Στις προπονήσεις προσπαθούμε να δουλέψουμε και στα τελειώματα των φάσεων. Έχουμε πει στις προπονήσεις ότι αυτά που κάνουμε και δουλεύουμε εκεί, πρέπει να βγουν και στον αγώνα. Είναι θέμα ρυθμού και σύντομα οι επιθετικοί της ομάδας θα βρουν τα αντίπαλα δίχτυα και πάλι. Για παράδειγμα, αν ο Μακ είχε σκοράρει στην αρχή θα είχε κάνει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όλοι είναι καλοί παίκτες και πιστεύω ότι μέσα από τον ρυθμό θα βρουν και πάλι τον καλό τους εαυτό".

Για την διαιτησία: "Δε θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία. Έχει μάτια ο κόσμος και βλέπει τι συμβαίνει με την ελληνική διαιτησία. Απλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε γιατί δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχοι σε αυτό. Τίποτε άλλο…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK