Κωνσταντινίδης: "Είμαι καλά, όλα τα παιχνίδια σαν τελικοί" (VIDEO)

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την επάνοδό του στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Κωνσταντινίδης: "Είμαι καλά, όλα τα παιχνίδια σαν τελικοί" (VIDEO)

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει επανέλθει τελευταία στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό του ευατό.

"Δεν νομίζω ότι από πέρσι έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Ο δανεισμός μου στο Αιγίνιο με βοήθησε πάρα πολύ. Επαιξα κάποια παιχνίδια τώρα τελευταία γιατί πιστεύω ότι ο προπονητής είδε ότι προσπαθώ στις προπονήσεις. Πήρα την ευκαιρία στο Κύπελλο, έδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα", είπε αρχικά ο νεαρός μπακ στο PAOKTV και συνέχισε:

"Οι προπονήσεις σε βοηθούν να κρατιέσαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια είναι δύσκολο. Τώρα τελευταία αγωνίστηκα, είμαι καλά και εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω την ομάδα μου".

Για τον στόχο του πρωταθλήματος επεσήμανε: "Δυστυχώς μας έχει μείνει μόνο ένας στόχος, αυτός του πρωταθλήματος. Ολα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σα να παίζουμε τελικό. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Τέλος, ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Εμείς πρέπει να ασχολούμαστε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Νομίζω ότι όσα γίνονται με διαιτητές και οπαδούς δεν μας αφορούν".

Το βίντεο των δηλώσεων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ