Κωνσταντινίδης: "Πικρία από το αποτέλεσμα"

Κωνσταντινίδης: "Πικρία από το αποτέλεσμα"
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα του Ιωνικού με τον Πανιώνιο, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Ο άσος του Ιωνικού είδε τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται τρεις φορές στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, αλλά την ομάδα του να ισοφαρίζει, ωστόσο θεωρεί ότι οι Νικαιώτες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Αναλυτικά…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ:
"Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, αν και το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία αλλά έτσι όπως ήρθε, είμαστε ικανοποιημένοι".

ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ:
"Αυτές τις κινήσεις πρέπει να περιμένουμε από μένα. Μου βγήκε καλά η φάση. Ήταν θετικό ότι ισοφαρίσαμε εκείνη τη στιγμή γιατί είχε ένα τέταρτο ακόμα για να λήξει το παιχνίδι κι αν δεν έμπαινε το γκολ, ίσως να ήταν άλλο το αποτέλεσμα και θα ήταν άδικο να χάσουμε".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ:
"Δεν μπορεί ο Ιωνικός να μην έχει χαμηλό προφίλ, είμαστε σ’ ένα γκρουπ ομάδων απ’ όπου εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε συνοχή, μπορούμε λίγο να ξεφύγουμε. Από κει και πέρα αν δεν δουλέψουμε είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα γιατί βλέπουμε ότι οι μικρές ομάδες παίρνουν βαθμούς από τους μεγάλους. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε με αυτή την τακτική και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και θα πετύχουμε κάτι καλύτερο".

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ:
"Με ισοπαλίες δεν μπορείς να μαζέψεις πολλούς πόντους. Πήραμε καλά αποτελέσματα αλλά βλέπουμε ότι είμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι αυτά θα αποδώσουν αν κερδίσουμε την Καλλιθέα την Κυριακή, είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και πιο εφικτό να πετύχουμε τη νίκη".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟΥ:
"Είναι πάρα πολλές οι διαφορές με την ΑΕΚ, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην προσαρμογή γιατί οι στόχοι είναι διαφορετικοί, υπάρχει και η αλλαγή των συμπαικτών, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην σε πάρει από κάτω και είναι δύσκολο μετά να συνέλθεις".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:
"Σίγουρα θα βρει το ρυθμό του. Έχει ξανακάνει κακό ξεκίνημα στο παρελθόν και τότε είχε βγει Champions League. Θα ξυπνήσει άλλα το θέμα είναι να ξυπνήσει νωρίς. Σίγουρα δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε, δεν έχει πάθος, ζήλο. Αν τα είχαν αυτά οι παίκτες του θα μπορούσαν να πάρουν αυτά τα παιχνίδια. Αν ήταν πιο ομάδα, θα αντιμετωπίζαμε κι εμείς περισσότερες δυσκολίες απέναντί του. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αλλά αυτό που βλέπω δεν μου θυμίζει τον Παναθηναϊκό που ξέρουμε".

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

"Δεν έχουν γίνει συναρπαστικές αλλαγές στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η Ξάνθη έχει μια πορεία σταθερή και μπορεί να ξεχωρίσει. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, κι εμείς μπορούμε να κάνουμε την αίσθηση, τη διαφορά και να υπάρξει περισσότερο θέαμα που είναι και το πιο σημαντικό. Προβλήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες -εκτός από 5-6- αν εφησυχάσουν. Εμείς αν συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, το ίδιο πάθος, είμαι 100% σίγουρος ότι θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και δεν έχουμε λόγο να μην το κάνουμε. Όλα κινούνται ομαλά στην ομάδα, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, η διοίκηση και θα το κάνουμε".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ:
"Η ΑΕΚ θα είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν και πέρυσι. Απλά ο Παναθηναϊκός ίσως φέτος να μην μπορέσει να είναι τόσο δυνατός και να χτυπήσει τη δεύτερη θέση. Για το πρωτάθλημα έχει κάποιες ελπίδες αλλά ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα. Δύσκολα θα τον σταματήσουν, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για προβλέψεις. Προς το παρόν αυτό φαίνεται. Νομίζω ότι σαν ρόστερ ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Ακόμα και με κακή απόδοση, μπορεί να πάρει το παιχνίδι με δύο ενέργειες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK