Κωνσταντίνου: "Ήταν όλα προσχεδιασμένα"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε ότι όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο ήταν προσχεδιασμένα εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ενώ επιτέθηκε κατά του Βλάνταν Ίβιτς, λέγοντας ότι έτσι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα.

Κωνσταντίνου: "Ήταν όλα προσχεδιασμένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε: " Πήγα στο νοσοκομείο. Πήγα στα επείγοντα που ήταν ο κ. Ίβιτς. Μίλησα με τους γιατρούς, οι οποίοι μου είπαν ότι όλες οι εξετάσεις που έκανε είναι καλές. Είχε μία αμυχή στο κεφάλι, του έβαλαν σκόνη να σταματήσει το αίμα και ο γιατρός του, ζήτησε να παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο, για να αποφεύγει τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ. Έτσι έγινε εισαγωγή.

Εάν ο Ίβιτς, που υπήρξε ποδοσφαιριστής, είχε αυτή την αμυχή ως παίκτης, θα συνέχιζε να παίζει ή δεν θα συνέχιζε και θα πήγαινε στο νοσοκομείο; Λυπάμαι γιατί ήταν καλός παίκτης, θέλει να κάνει καριέρα ως προποπονητής, αλλά με αυτά τα πράγματα όμως δύσκολα κάνεις καριέρα. Ήταν προσχεδιασμένο. Είδαν μετά που έμειναν με δέκα παίκτες, ότι δύσκολα θα έπαιρναν το παιχνίδι. Ήταν άδειο το κουτάκι μπύρας. Αν δείτε το replay, αλλού τον χτύπησε και από αλλού έτρεχε το αίμα. Δείτε το, υπάρχει τηλεόραση. Αυτό τα λέει όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK