"Κοντά ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια για Λούκας"

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Λα Κορούνια είναι κοντά με τον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Λούκας Πέρεθ. Δούλεψαν με μπάλα οι παίκτες την Δευτέρα.

"Κοντά ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια για Λούκας"

Νέα αναφορά υπάρχει στην Ισπανία για τον Λούκας Πέρεθ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα futbol.as.com, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να μετακομίσει ο παίκτης στη Λα Κορούνια και όπως γράφεται, η ισπανική ομάδα είναι κοντά με τον ΠΑΟΚ. Επίσης γίνεται λόγος για οψιόν αγοράς του το 2016 κάτι που σημαίνει πως εφόσον ο Λούκας μετακομίσει στη Λα Κορούνια, αυτό θα γίνει με την μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς ΠΑΟΚ δεν λένε όχι για την παραχώρηση του Λούκας, αρκεί βέβαια να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Από εκεί και πέρα το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε προπόνηση της ομάδας του "Δικεφάλου" στο Ελατοχώρι. Αυτή την φορά οι ποδοσφαιριστές είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν και με μπάλα ενώ το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις που έγιναν στην Τούμπα, υπήρξε μόνο τρέξιμο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος του περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, στην συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν για πρώτη φορά ασκήσεις τεχνικής και εξοικείωσης με μπάλα ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έγιναν ασκήσεις κατοχής με μια επαφή σε μικρό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK