Κοντά σε Αναστόπουλο

Τη λάθος επιλογή του καλοκαιριού τρέχουν τώρα να διορθώσουν οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης.

Κοντά σε Αναστόπουλο
Τη λάθος επιλογή του καλοκαιριού τρέχουν τώρα να διορθώσουν οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης. Η πρόσληψη του Μάρτι Κουούζελα το καλοκαίρι προκάλεσε αρνητικά σχόλια, όμως οι περισσότεροι συνέστησαν υπομονή προκειμένου να μην καταδικαστεί ο Φιλανδός πριν ακόμα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από τον Πανθρακικό, η μέτρια εμφάνιση και η συντριβή από τη Ρόμα, η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Εργοτέλη και τελευταία η ισοπαλία με την Προοδευτική ήταν τέσσερα αποτελέσματα αρκετά για να βάλουν τέλος στη συνεργασία του Άρη με τον Κουούζελα.

Οι κίτρινοι έχουν μείνει ήδη πέντε πόντους μακριά από την κορυφή και τώρα τρέχουν να καλύψουν τις καλοκαιρινές γκάφες, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος. Για το λόγο αυτό αναζητούν, πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο των κίτρινων είναι ένας Έλληνας τεχνικός, επιτυχημένος και γνώστης της κατηγορίας.

Ο λόγος φυσικά για το Νίκο Αναστόπουλο που συναντήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Νικήτα Ματθαίου και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος, όμως αυτό που ζητάει ο Αναστόπουλος είναι εγγυήσεις για τα χρήματά του.

Αν ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο τότε δεν αποκλείεται ο Ματθαίου να μην επιστρέψει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη μόνος του αλλά παρέα με το νέο προπονητή του Άρη. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, δεύτερος στη λίστα είναι ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες προπονητής του Ακράτητου, Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Μπορεί να μην είναι Έλληνας άλλα δούλεψε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα και σαφώς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Τις προσεχείς ώρες είναι βέβαιο ότι θα είναι επίσημα γνωστό ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στη φυσική της θέση, την Α’ Εθνική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK